Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Felmentették Snoop Dogg-ot

Snoop Dogg - Felmentették Snoop Dogg-ot

A nyugati part legnagyobb fenegyerekét tavaly tiltott és illegális fegyverbirtoklás vádjával jelentették fel. A rapper akár három év börtönt is kaphatott volna, de tisztázta magát a vádak alól. Snoop-nak nem ez volt az első bírósági ügye.

A Los Angeles-i bíróság ártatlannak találta Snoop Dogg-ot, aki ellen korábban illegális fegyverbirtoklás miatt emeltek vádat.

A nagykutyát tavaly szeptemberben, a kaliforniai John Wayne Repülőtéren tartóztatta fel a biztonsági személyzet, miután egy összecsukható gumibotot találtak a kézitáskájában.

Donald Etra, Snoop védőügyvédje egy rádióinterjúban elmondta: "Az, hogy védencem nem bűnös, mindent elmond. A tárgy, ami miatt ilyen helyzetbe került, csupán egy filmkellék volt, nem egy fegyver. A sztár soha nem is akarta azt másra használni".

Snoop Dogg - Felmentették Snoop Dogg-ot

Ha bűnösnek találták volna, Snoop akár három év börtönt is kaphatott volna.

Ennek ellenére a rapper egyáltalán nem a tisztaság és a becsületesség mintaképe. Többször emeltek már vádat ellene testi sértés miatt, egy ízben állítólag a testőreivel brutálisan összeveretett egy rajongót, aki egy dedikáláson beszólt neki.

A legdurvább bírósági ügye 2003-ban volt. Ekkor a sztárt és barátait egy sminkes jelentette fel azt állítva, hogy egy showműsor forgatása után drogot kevertek az italába és megerőszakolták. A nő 50 millió dolláros kártérítést követelt Snoop Dogg-tól.

Juhász Gergely

2007. 01. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Felmentették Snoop Dogg-ot cikk képei
Snoop Dogg - Felmentették Snoop Dogg-otSnoop Dogg - Felmentették Snoop Dogg-otSnoop Dogg - Felmentették Snoop Dogg-otSnoop Dogg - Felmentették Snoop Dogg-ot