Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netről

Depeche Mode - A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netről

Megjelent a Depeche Mode teljes életművét bemutató kiadvány. A „The Complete Depeche Mode” című, 644 dalt és egy 62 oldalas könyvet tartalmazó anyagot az amerikai i-Tunes-ról lehet letölteni.

A csomag a zenekar teljes életművét tartalmazza Anton Corbijn zseniális képeivel illusztrálva. Az anyag az i-Tunes-on kívül már az együttes hivatalos honlapjáról (www.depechemode.com) is elérhető.

Egyébként nagy nap a mai (január 28.) a Depeche Mode életében, hiszen a Barrel Of a Gun című single éppen tíz éve, 1997. január 28-án került a boltokba.

A zenekar legutóbbi kislemeze, a Martyr tavaly októberben jelent meg. Ezt az anyagot - a Depeche Mode huszonötödik születésnapja alkalmából - több kiadvány is kísérte, például a speciális kiadású triplalemezes Touring The Angel: Live In Milan DVD koncertfilm, valamint a Broken Frame, a Some Great Reward, és a Songs Of Faith And Devotion című albumok speciális csomagban, gyűjtőknek ajánlva.

Depeche Mode - A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netről

Juhász Gergely

2007. 01. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netről cikk képei
Depeche Mode - A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netrőlDepeche Mode - A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netrőlDepeche Mode - A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netrőlDepeche Mode - A teljes Depeche Mode életmű letölthető a netről