Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Áprilisban jön Avril Lavigne új lemeze

Avril Lavigne - Áprilisban jön Avril Lavigne új lemeze

Április 17-én lát napvilágot Avril Lavigne harmadik stúdióalbuma ’The Best Damn Thing’ címmel. Az első beharangozó dal a ’Girlfriend’ lesz, melynek videóklipje már február utolsó napjaiban debütál az amerikai MTV-n.

Avril Lavigne újra aktív, mármint, ami a zenélést illeti. Tavasszal, pontosabban április 17-én kerül a lemezboltok polcaira a vadiúj Avril-korong, melynek első maxija, a ’Girlfriend’ márciusban indul útjára rádiósszinten, a klip pedig már február 26-tól látható lesz az amerikai MTV-n. A billboard.com információi szerint ugyanazt a dögös kislányt hallhatjuk vissza a készülő korongról, mint az elődők esetében megszokhattuk. Egy dalban, az ’I Can Do It Better’-ben a Blink 182 gitárosa adott nem kevés punkos hangzást a számnak, de a ’The Best Damn Thing’ –en lassúbb balladák is helyet kapnak, mint a ’When You’re Gone’ egyszerű zongora és szinti felvezetéssel. Az albumra egyébként felkerült az Eragon zenéjéül szolgáló ’Keep Holding On’, amit eddig csak a filmzenét tartalmazó albumon találhattunk meg.

Avril Lavigne - Áprilisban jön Avril Lavigne új lemeze

Jelenleg már a turnékészületek is folynak párhuzamosan a lemez befejezésével, aminek pontos állomásait és időpontjait hamarosan be fogják jelenteni. Mindemellett Avril egy manga történethez is segédkezik, a ’Make 5 Wishes’ első kiadása rögtön az új lemez megjelenése után várható, második rész pedig a nyár folyamán, júliusban. A manga egy zárkózott tinilányról szól, Hana-ról, aki egy olyan weboldalra téved, ami nagyban megváltoztatja az életét. Miután egy démon több kívánságát teljesíti, ami mind balul sül el , végül Hana találkozik megmentőjével, aki természetesen nem lesz más mint Avril Lavigne.

fkriszta

2007. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
rock4ever 2007. 02. 02. 18:37
Avril már a múlté....
Iván 2007. 02. 06. 14:10
Hát akkóóó te hülye vagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeszy 2007. 02. 28. 19:50
jah te hülye vagy Avril nagyon király én imádom a zenéjét ő a kedvenc énekesnőm !! és nem a multé!!!!! bár a pasija (férje) nem 1 álompasi de , AVRIL jó
Pati 2007. 03. 08. 13:15
hali.. nem értem miért írtad ezt ide.. van új száma, készül az új CD.. mindenhol róla beszélnek.. le vagy maradva..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Áprilisban jön Avril Lavigne új lemeze cikk képei
Avril Lavigne - Áprilisban jön Avril Lavigne új lemezeAvril Lavigne - Áprilisban jön Avril Lavigne új lemeze