Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kiss képregények minden mennyiségben

Kiss - Kiss képregények minden mennyiségben

A Kiss megállapodott az egyik neves képregénygyártó céggel, a Platinum Studios-zal, hogy egy közös vállalkozást hoznak létre Kiss Comics Group név alatt. Így végre hivatalos képregényeket dobhatnak a piacra.

Ez már nem az első alkalom, hogy a banda tagjai képregényekben jelennek meg, de valójában ez lesz első olyan hivatalos kiadvány, amelyhez az alapító tagok, Gene Simmons és Paul Stanley saját karakterüket is kölcsönzik. A közös vállalkozás célja nemcsak egy hétköznapi kiadás, hanem a képregény figuráinak valamennyi multimédiás felületre való eljuttatása, így a nyomtatott verzión kívül a netes, filmes, televíziós vagy mobilos megjelenése az anyagnak.

A kiadvány első darabja a ’Kiss 4K’ lesz, amiben Simmons, Stanley és a banda többi tagja rocksztárból igazi harcosokká változnak, akik a világot próbálják megmenteni a gonosz szellemektől. A ’4K’ márciusban lát napvilágot és az előzetes számítások szerint ez lesz minden idők egyik legnagyobb példányszámban elkelt képregénye. A Platinum Studos egyébként nagyban a Kiss többgenerációs rajongótáborára épít, valamint arra a közel 4 ezer rajongói oldalra, ami világszerte a zenekarral foglalkozik. A zenekari tagok elmondásuk szerint a napi döntésekbe is be lesznek vonva. ’Az eddigi Kiss képregények csak licenszek voltak, nem igazán voltak részesei a ’mitológiának’. Most mindannyian részt veszünk a munkában, Simmons és Stanley a képregények valamennyi pici részletét meg fogják nézni mielőtt megjelennek.”

fkriszta

2007. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kiss képregények minden mennyiségben cikk képei
Kiss - Kiss képregények minden mennyiségben