Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

26 éves Justin Timberlake

Justin Timberlake - 26 éves Justin Timberlake

1981-ben ezen a napon, január 31-én született Memphisben Justin Timberlake. A kilencvenes években még csak úgy hívták, hogy „az a kis hülyegyerek az ’N Sync-ből”, de ma már a popipar egyik legkeresettebb és legeladhatóbb figurája.

Timberlake egész eddigi életét a reflektorok és színpad világában töltötte. Ő is egyike volt a mai popgeneráció nagy részét kitermelő The New Mickey Mouse Club műsorvezetőinek, ahol olyan nevek bontogatták a szárnyaikat, mint Britney Spears és Christina Aguilera.

A Mickey Mouse Club növendéke volt JC Chasez is, akivel Justin megalapította az ’N Sync-et még 1996-ban.

Justin Timberlake - 26 éves Justin Timberlake

A fiúcsapat hat éven keresztül volt a Backstreet Boys első számú konkurenciája, ugyanakkor az ’N Sync feloszlásáról gyakorlatilag már 1998-tól folyamatosak voltak a pletykák. A csapat öt tagból állt, de az ’N Sync egy személyben Justin Timberlake-et jelentette, és ezt Ő ügyesen ki is használta.

Justin Timberlake - 26 éves Justin Timberlake

Gyermekkori barátjával, Britney Spears-szel 2002-ben kezdődött kapcsolata hosszú évekig napi rendszerességgel adott témát a bulvársajtónak. Justin ekkor szakított a csapattal és a boyband-imázzsal, majd egy profi menedzsmentet épített maga köré Timbaland-del, a The Neptunes-szal és azzal a Janet Jackson-nal, akivel állítólag a kezdetektől csalta Britney-t.

Justin Timberlake - 26 éves Justin Timberlake

Az 'N Sync igencsak berágott Justinra. Egy darabig még megpróbáltak talpon maradni, majd megszüntették az együttest. 2001-ben Joey Fatone is bejelentette, hogy szólókarrierbe kezd, ám egy sikertelen maxi után Ő inkább az üzleti életet választotta.

Justin viszont megállíthatatlanul menetelt előre. 2002-ben már sokan az új Jacko-ként aposztrofálták, 2003-ban pedig térdre kényszerítette az egész világot: Ő volt mind az európai, mind az amerikai MTV Video Music Awards legnagyobb nyertese.

Legutóbbi, tavaly ősszel megjelent Futuresex/Lovesounds című korongjával szintén tarolt, Ő lett Az év legjobb férfi előadója.

Cameron Diaz-zal négy évig éltek boldog párkapcsolatban, viszonyuk karácsonykor ért véget.

Juhász Gergely

2007. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 10. 19:03
Aki Justint szereti azt nem erdekli hogy hany eval lett oregebb hanam csak a zeneje es o.Szerintem o a vilag legjobb pasija es a rosszat mond ra annak csak anyit tudok mondani, hogy vagy suket vagy vak, mert ilyen jo pasi tobb nincs a vilagon.
Vendég 2008. 07. 28. 15:00
Ja, ja!!! Bizony ő a világ legjobb második pasija, mert számomra az első Cristiano Ronaldo, de J.T sem mondanék nemet.......

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

26 éves Justin Timberlake cikk képei
Justin Timberlake - 26 éves Justin TimberlakeJustin Timberlake - 26 éves Justin TimberlakeJustin Timberlake - 26 éves Justin TimberlakeJustin Timberlake - 26 éves Justin Timberlake