Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gwen Stefani: jöhet a turné

Gwen Stefani - Gwen Stefani: jöhet a turné

Gwen Stefani alig várja, hogy újra színpadra léphessen. Már csak azért is, mivel önmagának is bizonyítani szeretne. Saját elmondása szerint ugyanis az előző szólóturnéján sok minden nem úgy alakult, ahogy szerette volna.

Pár hete jelent meg Gwen Stefani második szólóalbuma, a The Sweet Escape és az énekesnő máris a hamarosan induló turnéra összpontosítja minden energiáját. Ezúttal nemcsak a közönségnek, hanem önmagának is bizonyítani akar. Mivel véleménye szerint az előző turnéján sok tényező közbejátszott, hogy mégse tudja a maximumot adni a fellépéseken. Egyrészt akkor még nem volt túl sok szóló dala, amiből mazsolázni tudott volna, mint annak idején a No Doubt-tal. Másrészt pedig már állapotosan kellett színpadra lépnie, ami valljuk be egyik nőnek sem a legjobb időszak a stresszre és a színpadi munkára.

Gwen Stefani - Gwen Stefani: jöhet a turné

„Négy és fél hónapos terhes voltam, amikor a turné elkezdődött, ami egyáltalán nem volt jó ötlet. Így utólag már nem tartom ideálisnak, ha terhesen kezd el valaki koncertezni.” – vallotta be az énekesnő.

Mostanra viszont teljesen kész a koncertsorozatra, és alig várja, hogy a 40 állomásos amerikai Sweet Escape Turné útjára induljon. Ígérete szerint ezúttal mindent belead, hogy egy tökéletes show-val álljanak a publikum elé. Előzenekarokban, segítőtársakban most sem lesz hiány, Lady Sovereign és Akon lesz a két bemelegítő az amerikai előadások során.

fkriszta

2007. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gwen Stefani: jöhet a turné cikk képei
Gwen Stefani - Gwen Stefani: jöhet a turnéGwen Stefani - Gwen Stefani: jöhet a turné