Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

32 éves Natalia Imbruglia

Natalie Imbruglia - 32 éves Natalia Imbruglia

Kylie Minogue után Ő számít Ausztrália második legkedveltebb énekesnőjének. Övé a kilencvenes évek egyik legszebb lassú dala, a Torn, amivel 2005-ben a Szigetlakókat is elkápráztatta. Natalia Imbruglia ma ünnepli harminckettedik születésnapját.

Wrong Impression

Natalie Ausztrália egy apró tengerparti városában, Berkleyvale-ben töltötte fiatalkorát. A zene előtt a tánc volt a legnagyobb szenvedélye, már kétévesen elkezdett táncolni. A szülei beiratták egy akadémiára, ahol a hét hat napjában táncórákon vett részt.

Első tévés szereplése egy japán rágógumi reklámban volt, később pedig szerepet kapott a híres ausztrál szappanoperában, a Neighbours-ben (Szomszédok), ahol a másik két ausztrál szépség, Kylie Minogue és Holly Valance is elkezdte karrierjét.

Natalie Imbruglia - 32 éves Natalia Imbruglia

Amint kilépett a sorozatból, Londonba költözött, és producere unszolására 1997-ben végre elkészítette első albumát, a Left of the Middle-t. Ezen a korongon szerepelt a Torn című világsláger, ami a kilencvenes évek második felének egyik legjátszottabb dala volt.

Natalie Imbruglia - 32 éves Natalia Imbruglia

Ezt követte a White Lilies Island 2001-ben, ami egyébként sokak zsebében kinyitotta a bicskát, hiszen Európában egy újszerű másolásvédelmi technikával került a boltokba, egyes számítógépes rendszerek képtelenek voltak felismerni.

2005. tavaszáig kellett várni legutóbbi stúdióalbumára, a Counting Down The Days-re, amiről a Shiver című remekmű a mai napig hallható a rádiókban.
Isten éltessen, Natalia Imbruglia.

Juhász Gergely

2007. 02. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2007. 02. 08. 14:46
Ausztrália második legkedveltebb énekesnője? Biztos, hogy az aussik is ezt gondolják? Apropó, néhány megjegyzés. A listamustrák jók, a többi cikk viszont kicsit uncsi, mert agyonsztárolt (agyonrágott) előadókkal foglalkozik. Mi az izgalmas a 287. Beyonce vagy Christina Aguilera-cikkben? Ezekkel az előadókkal van teli a padlás. A többségük zenéje pedig alapvetően unalmas és érdektelen. Kit hoz izgalomba a nyolcvanhatodik R&B sztárocska aktuális közhelyparádéja? A magam részéről a szellemes, dallamos rockzenét vagy a lendületes, humoros, vagy éppen kísérletező elektronikus ctánczenéket százszor vtöbbre tartom.
Szilvia 2007. 02. 17. 20:19
sziaszia kedves Lukács Attila! én még csak most kezdtem el írni, de Bitney nevével kezdődő cikkemre kb ezren kattantatok rá, míg a többire csak pár százan.... lehet hogy unalmas Britney, de mégis sokan elolvassák.
2007. 03. 02. 14:21
Nem Britney-t kritizáltam, hanem azt, hogy szűk az az előadói tartomány, akikről írtok. Amúgy gratula az ezer találathoz...
Szilvia 2007. 03. 03. 20:53
Köszönöm az észrevételt, igyekszem igazodni az olvasók elvárásaihoz és igényeihez.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

32 éves Natalia Imbruglia cikk képei
Natalie Imbruglia - 32 éves Natalia ImbrugliaNatalie Imbruglia - 32 éves Natalia ImbrugliaNatalie Imbruglia - 32 éves Natalia Imbruglia