Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Emilio és Fatima duettje

Emilio - Emilio és Fatima duettje

Emilio és Fatima barátsága hosszú évekre nyúlik vissza. Alig élték még tinédzser korukat, amikor megismerték egymást, és elhatározták, hogy egyszer együtt fognak énekelni. Nos, nem kell tovább várniuk, hiszen az álmuk valóra vált, megszületett a közös dal és egyben a klip is, a Good bye c. dalhoz.

Good Bye

A videoklipet most is, mint mindig, Indián készítette, és ebben végre Emilio is megmutathatta, hogy nem csak a dobverőket pörgeti nagy hozzáértéssel, hanem a zongora billentyűi is engedelmeskednek neki. A történet egy családi tragédiáról szól, amely tehetséges fiatal színészek, által valósul meg.

Fatimát még a Fekete vonatból ismerhetjük, ahol igen fiatalon megcsillogtatta különleges hangját. Mostanában azonban nem igazán hallhattunk róla, „eltűnésének” oka, hogy egy igényes, maradandó zenei anyag összeállításán dolgozott. Az évek alatt megfordult Németországban és Hollandiában is, ahol kisebb lemezkiadókkal dolgozott együtt. Hamarosan pedig már saját zenekarral szeretne színpadra állni.

Emilio - Emilio és Fatima duettje

Emilio új duettjének sikerére garancia, hogy a zenész nemrég tért haza Amerikából és ott is bebizonyította, hogy a különleges tehetséggel megáldott énekest nem csak itthon, de számos külföldi országban, sőt még a tengeren túl is sokan ismerik és elismerik.

Jónap Tamás

2007. 02. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 02. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Emilio és Fatima duettje cikk képei
Emilio - Emilio és Fatima duettjeEmilio - Emilio és Fatima duettje