Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elárulta hálószobatitkait Christina Aguilera

Christina Aguilera - Elárulta hálószobatitkait Christina Aguilera

Az énekesnő Amerika legnépszerűbb esti tv-showjában, a The Ellen DeGeneres-ben vallott magánéletének intim titkairól szerda este. Christina szerint a szenvedély és az érdeklődés fenntartására a vasárnapi meztelenkedés a legjobb módszer.

Aguilera először a férjéről, Jordan Bratman-ről áradozott a műsorvezetőnek. Kiemelte, hogy házaséletükben minden a legnagyobb rendben, és sokat vannak ún. „mézeshetek üzemmódban”.

Aztán DeGeneres megkérdezte, Christina szerint mi a hosszú és boldog házasság titka. Az énekesnő rögtön rávágta: „A pucér vasárnapok”.
A közönség először megszeppent, majd mindenki tapsviharban tört ki. Aguilera így folytatta:

Christina Aguilera - Elárulta hálószobatitkait Christina Aguilera

„Vasárnaponként mindig otthon maradunk, és csak henyélünk egész nap. Nincs semmi dolgunk, csak egymással foglalkozunk, és mindezt meztelenül tesszük, még főzni is így szoktunk”.

Az énekesnő – aki sosem rejtette véka alá, hogy életében rendkívül fontos szerepet tölt be a testiség – jelenleg Texas államban népszerűsíti legutóbbi, Back To Basics című albumát. Február 20-án Houstonban, 21-én pedig Dallasban lép a közönség elé, később Denverbe és Kansas City-be is ellátogat.

Juhász Gergely

2007. 02. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elárulta hálószobatitkait Christina Aguilera cikk képei
Christina Aguilera - Elárulta hálószobatitkait Christina AguileraChristina Aguilera - Elárulta hálószobatitkait Christina AguileraChristina Aguilera - Elárulta hálószobatitkait Christina Aguilera