Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney tagadja a vad orgiákat

Britney Spears - Britney tagadja a vad orgiákat

Britney Spears a Kevin Federline-nal való novemberi szakítása óta élvezi a szingli élet adta lehetőségeket, gondoskodik két kisgyermekéről és új albumot készít. A közeli ismerősök szerint azonban kettős életet él!

Kevin Federline közeli barátja, Omar 'Iceman' Sharif Britney intim titkairól vallott az In Touch magazinnak: "Britney megszállottja a pornófilmeknek és a lányoknak." "Rengeteg pornófilm volt a házban, de a nagy részét Britney nézte!" A rapper Sharif azt is megemlítette, hogy Britney sűrűn hívta partizni barátnőit, és a bulik során gyakran eltűntek a hálószobában, ahová Kevin is követte őket.

Egy másik névtelen barát elmondása alapján Britneynek több mint húsz alkalommal volt kapcsolata nőkkel a házassága alatt. "Sokszor előfordult, hogy egyszerre három, hat vagy akár több barátnőjével folytatott vad játékot, miközben Kevin nézte őket."A popcsillag egy szűkre szabott közleményben tagadja a vádakat: "Ez nem igaz!"

Federline a két közös gyerek (a 17 hónapos Sean Preston és az öt hónapos Jayden James) felügyeleti jogáért vívott harcban akarja felhasználni a mostani vádakat, valamint Britney drogfüggősége és kicsapongó életmódja is nyomós érvként szerepelnek. Az énekesnő legutoljára több mint 20 millió dollárt ajánlott fel gyermekei apjának, amennyiben végleg eltűnik az életükből, azonban Federline visszautasította az ajánlatot, mondván ő nem éri be ennyivel.

Szilvia

2007. 02. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney tagadja a vad orgiákat cikk képei
Britney Spears - Britney tagadja a vad orgiákat