Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mégsem jön Budapestre a Genesis

Genesis - Mégsem jön Budapestre a Genesis

Átszervezik a Genesis európai turnéját, a június 20-i budapesti bulit Prágában rendezik meg. A már megvásárolt jegyeket kicserélik a cseh koncert belépőire, vagy harminc napon belül visszaváltják azokat.

A sajnálatos hírről a Genesis menedzsmentje pénteken tájékoztotta a hazai koncert szervezőit. A közlemény szerint eredetileg a linzi stadionba hirdetett fellépés időpontját módosították. Ennek következményeként viszont technikai és logisztikai problémák is felléptek, melyek miatt a budapesti Puskás Ferenc Stadionba tervezett koncertet át kellett helyezni a prágai Strahov Stadionba.

A hazai szervezők természetesen elnézést kérnek a hazai rajongóktól és igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a Genesis mielőbb hazánkba látogasson.

Február 14-től a már megvásárolt jegyeket kívánság szerint átváltják a prágai koncert belépőire, illetve 30 napon belül visszaváltják azokat a vásárlás helyén.

Phil Collins legendás együttese tavaly ősszel jelentette be visszatérését, méghozzá a legsikeresebb felállásban. Collins mellett a gitáros Mike Rutherford és a billentyűs Tony Banks is áldását adta a közös munkára, egyedül Peter Gabriel nem hajlandó újra színpadra lépni korábbi barátaival.

Juhász Gergely

2007. 02. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mégsem jön Budapestre a Genesis cikk képei
Genesis - Mégsem jön Budapestre a Genesis