Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bekeményített Paris Hilton

Paris Hilton - Bekeményített Paris Hilton

Csúnyán ráfázott az a fiatalember, aki létrehozta a fizetős parisexposed.com weboldalt, és jó pénzért letölthetővé tette Paris legintimebb titkait. Hilton ügyvédei ugyanis akcióba lendültek, és mindent megtesznek, hogy kisemmizzék a hackert.

A bírósági per február 16-án kezdődik. A honlap üzemeltetője, Barida Persa nemcsak szexvideókat, intim telefonbeszélgetéseket és kompromittáló fotókat töltött fel a parisexposed.com-ra, hanem például Paris útlevelének és társadalombiztosítási kártyájának fénymásolatát is. Az alperesnek leginkább ezek miatt kell aggódnia, büntetése akár a tízmillió dollárt is elérheti.

Paris Hilton - Bekeményített Paris Hilton

"Példátlan esettel állunk szemben. Még sosem hallottam olyan ügyről, mely során egy híresség személyiségi jogait ilyen durván megsértették volna. Bízom benne, hogy a bíróság a lehető legszigorúbb büntetést fogja kiszabni" - közölte Hilton egyik szóvivője.

Nem Barida Persa egyébként az egyetlen, aki Paris Hilton legintimebb titkait tárta a nagy nyilvánosság elé. A minap a világ leghíresebb rádiós műsorvezetője, Howard Stern meghívta reggeli műsorába Paris egyik expasiját, Joe Francis-t. A férfi az egekig marasztalta Hilton szexuális teljesítményét, különösen orális képességeit...

Juhász Gergely

2007. 02. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
fanci 2007. 02. 12. 19:58
nem tudom

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bekeményített Paris Hilton cikk képei
Paris Hilton - Bekeményített Paris HiltonParis Hilton - Bekeményített Paris HiltonParis Hilton - Bekeményített Paris HiltonParis Hilton - Bekeményített Paris Hilton