Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ganxsta Zolee és a Filmszemle

Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee és a Filmszemle

Zana József színművész fia, a Sex Action dobosa és a Kartel alapítótagja, Ganxsta Döglégy Zolee ismét kacsintott egyet a filmvilág felé. Az idei Filmszemle nyitófilmjében, a Noé bárkájában játszik egy apró, de annál karakterisztikusabb szerepet, mi több, mikrofont ragad!

A felkérés érdekessége, hogy a mozit jegyző Sándor Pál (Régi idők focija, Ripacsok) majd’ egy évtizedes szünet után ült vissza a rendezői székbe, az igazán erős szereplőgárdáját pedig úgy válogatta össze, hogy becsukta a szemét, és hagyta, hogy eszébe jussanak arcok és nevek. Döglégy olyan sztárok közé csöppent, mint Garas Dezső, Kállai Ferenc, Törőcsik Mari, Alföldi Róbert, Szabó Győző, Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Badár Sándor és Szőke András.
Zolee-tól egyébként nem idegen a film, hiszen láthattuk többek közt hóhérként a Le a fejjel! című komédiában és hallhattuk a Terhelt Terkel című rajzfilm szinkronjában is.
Ezúttal egy gangos ház egyik lakóját formálja meg. A soklakásos épület népsége úgy dönt, némi támogatásért cserébe segítenek szomszédjuknak, hogy megnyerje az egyik kereskedelmi televízió Magyarország legjobb nagypapája című vetélkedőjét. Van, aki tányérzsonglőrködés rejtelmeibe avatja be az öregurat megformáló Garas Dezsőt és az unokáját alakító Stefanovics Angélát, más tánc- és énekprodukcióra készíti fel a furcsa párost, míg Zolee – cimboráival együtt – rappelni tanítja a nem mindennapi kettőst. A forgatás kifejezetten jó hangulatban zajlott, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a szereplők többsége, amikor csak tehette, ott volt a helyszínen – akár volt aznap jelenete, akár nem.

Fotó: Szlovák Judit

Balajti Péter

2007. 02. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2007. 02. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 30. 12:52
Jolvan na!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2008. 07. 28. 18:13
hat en meg nemtom....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ganxsta Zolee és a Filmszemle cikk képei
Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee és a Filmszemle