Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Barbra Streisand: 65. születésnap koncertcédével

Barbra Streisand - Barbra Streisand: 65. születésnap koncertcédével

A világhírű énekes- és színésznő tavaly az Il Divoval turnézott, s bár az egyik duettjük az operaénekesek albumán is elérhetővé vált, a díva idén megjelenő dupla-koncertlemezen három közös produkciójuk is felcsendül majd!

A művésznőt a mai fiatalok leginkább a Vejedre ütök című szélesvásznúból ismerhetik (ő játszotta Beckur szex-terapeuta édesanyját), ám nevéhez főként zenés filmek főszerepei köthetőek. Nem meglepő, hogy a Live In Concert 2006 című koncertfelvétel dallistáján is elsősorban a korai szuperprodukciók slágerei sorakoznak. A Csillag születik és a Funny Girl című mozikban nyújtott alakításaiért is Oscar-díjjal jutalmazott szupersztár az áprilisban megjelenő duplakorongon található 23 dalból négyet az utóbbi zenés darabból idéz fel. A négy énekes alkotta Il Divo nemcsak a Leonard Bernstein-féle West Side Story-ból ismert Somewhere során kíséri Streisandot, de dalra fakadnak Az operaház fantomja című Sir Andrew Lloyd Webber-remekből elővezetett The Music Of The Night és a – nomen est omen – örökzöldként aposztrofált Evergreen kapcsán is.
Az est izgalmas hanganyaga sajnos a csodaszép tételek ellenére is komoly hiányokkal bír, elég csak a Woman In Love és a Memory című megaslágerekre gondolni, melyek sajnálatos módon nem képezik a dallista részét…

Balajti Péter

2007. 02. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2007. 02. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Barbra Streisand: 65. születésnap koncertcédével cikk képei
Barbra Streisand - Barbra Streisand: 65. születésnap koncertcédével