Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erasure: új lemez – új dalokkal

Erasure - Erasure: új lemez – új dalokkal

Az elmúlt időszakban több CD borítóján is nagy betűkkel szerepelt az Erasure neve, ám az új dalokra vágyókat nem nagyon hozta lázba sem az Other People’s Songs feldolgozáslemez, sem a Hits! The Very Best of összegzés, nem beszélve a tavalyi Union Streetről, melyen a duó korábbi szerzeményeinek akusztikus változatai sorakoztak…

A 2005-ből való, egyébként zseniális dalokkal megpakolt Nightbird óta türelmetlenkedő rajongók ugyan a napokban egy új Erasure koncert-DVD/CD párossal is gyarapíthatják gyűjteményüket, igaz, a The Road To Nashville feliratú, a country-zene fellegvárában rögzített fellépés dallistáján szereplő húsz nóta egytől-egyig klasszikus, vadonatúj szerzemény nincs köztük. Más kérdés, hogy Andy Bell és Vince Clark gőzerővel dolgoznak, s még idén májusban új sorlemezzel és friss dalokkal rukkolnak elő. A páros életének leghosszabb stúdióalbum-címével büszkélkedő korong a Light At The End Of The World feliratot viseli majd, s rögtön két változatban jelenik meg. A tíztételes változat mellett ugyanis készül egy korlátozott példányszámban megjelenő kiadás is, mely tizenkét nótát tartalmaz majd. A jól értesültek azt is tudni vélik, hogy az elsőként I Could Fall In Love With You kerül kislemezre, s ehhez a számhoz készül majd az idei első Erasure-klip is.
További hír, hogy a formáció idén nyáron olyan sztárok társaságában turnézik majd Amerikában és Európában, mint Cyndi Lauper és Debbie Harry.

Balajti Péter

2007. 02. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2007. 02. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Erasure: új lemez – új dalokkal cikk képei
Erasure - Erasure: új lemez – új dalokkal