Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Világkörüli turnéra indul a The Police

Police - Világkörüli turnéra indul a The Police

A Grammy díjátadós szereplésüket követően másnap tartott zenekari próba után a Police bejelentette, hogy az együttes idén világkörüli turnéra indul, melynek első állomása május 28-án Vancouverben lesz.

Az észak-amerikai turné keretében fellépnek többek között a Bonnaroo Fesztiválon, a bostoni Fenway Parkban és a New York-i Madison Square Gardenben.A turné további állomásai között találhatjuk Seattle, Denver, Las Vegas, Phoenix, Dallas, New Orleans, St. Louis, Toronto és Montreal városát. A tervek szerint a reunion koncertsorozat ősszel Nagy-Britanniában és Európában folytatódik majd. Így Hollandiában, Németországban, Olaszországban és Franciaországban már biztosan ott lesznek, míg a mexikói, dél-amerikai, japán, ausztrál és új-zélandi koncert még szervezés alatt áll.

Police - Világkörüli turnéra indul a The Police

Mint ismeretes, a The Police kereken 30 évvel ezelőtt alakult: az azóta szólóban is sikeres Sting, Stewart Copeland és Andy Summers öt # 1 albummal, hat Grammy-díjjal, és számos Top 10-es kislemezdallal büszkélkedhet ezen időszakból. A zenekar viszont elég nemes gesztusként a turnéból származó bevétel egy részét a WaterAid segélyszervezetnek ajánlotta fel. Az észak-amerikai turné előzenekara az a Fiction Plane lesz, melynek tagjai között találhatjuk Sting fiát, Joe Sumnert is. Egyébként a banda már turnézott együtt Stinggel, így nemrégiben hazánkban is bemutatkoztak.

2007. 02. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 02. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Világkörüli turnéra indul a The Police cikk képei
Police - Világkörüli turnéra indul a The PolicePolice - Világkörüli turnéra indul a The Police