Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ma jelenik meg Baby Gabi új albuma

Baby Gaby - Ma jelenik meg Baby Gabi új albuma

Különleges albummal készült a szerelmesek napjára Baby Gabi. Az egykori Baby Sisters tagja a várva várt duettlemezén csak olyan előadókkal énekel, akiket szeret és becsül, vagy akikkel már korábban is dolgozott együtt.

A Baby Sisters kétségtelenül a kilencvenes évek legsikeresebb lánycsapata volt, de a lányok közül ma már csak Baby Gabi neve van bent a köztudatban. Éppen a szerelmesek napján, február 14-én jelenik meg régóta várt lemeze, a Duett, melyen a hazai könnyűzene színe-java feltűnik.

Ilyen például Baby Évi, aki Norvégiából utazott Budapestre, hogy újra stúdióba vonuljon régi barátnőjével. Rajta kívül - a teljesség igénye nélkül - Zoltán Erika, Szűcs Judit, Szandi, Kefír és Fenyő Miklós neve is szerepel a tracklistán. Több komoly meglepetést tartogat az új album, hiszen a Hooligans-es Csipa, a Danubius Rádió műsorvezetője, Abaházi Csaba, és a Roxx69 frontembere, Székelyhídi Balázs is énekel egy-egy duettet Gabival.

Baby Gaby - Ma jelenik meg Baby Gabi új albuma

Baby Gabi (eredeti nevén Szklemár Gabriella) 1978. május 26-án született Budapesten. Karrierjét érettségi után a Titán nevű rockbandában kezdte, 1997-től 2001-ig volt a Baby Sisters tagja. Tavaly tavasszal a Playboy-ban is feltűnt.

Juhász Gergely

2007. 02. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 14. 11:18
Karrierjét érettségi után a Titán nevű rockbandában kezdte, 1997-től 2001-ig volt a Baby Sisters tagja. Tavaly tavasszal a Playboy-ban is feltűnt.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ma jelenik meg Baby Gabi új albuma cikk képei
Baby Gaby - Ma jelenik meg Baby Gabi új albumaBaby Gaby - Ma jelenik meg Baby Gabi új albumaBaby Gaby - Ma jelenik meg Baby Gabi új albuma