Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Busta Rhymesnak nem kell a balhé

Busta Rhymes - Busta Rhymesnak nem kell a balhé

Busta Rhymes nem érzi magát felelősnek testőre, Israel Ramirez halálával kapcsolatban – derült ki az MTV-nek adott nyilatkozatából. A rapper testőrét még tavaly februárban, a ’Touch It’ videoklip forgatása alatt lőtték le, a körülményekre azóta sem derült fény.

A rappert sok kritika érte a rendőrség és Ramirez családjának részéről is, mert megtagadta az együttműködést az alkalmazottjának halálával kapcsolatos vizsgálatban.
A múlt hét során a halott testőr húga a következőképpen nyilatkozott egy amerikai újságnak: „Nem akarunk semmit attól az embertől! (Rhymestól) Ha holnap meghalna, az sem érdekelne. Akármi történjék is vele, az már nem fogja visszahozni a testvéremet!”

Busta Rhymes - Busta Rhymesnak nem kell a balhé

Rhymes az MTV-nek elmondta: „Nem érdekel amit a család mondott, mert nincs bennem bűntudat. Nem tettem semmit.”„Ajánlottam egy lehetőséget az alkalmazottamnak, hogy gondoskodhasson a családjáról. Olyan környezetben dolgoztunk együtt, ahol úgy gondoltuk, hogy produktívan tudunk együttműködni. A forgatás helyszínét biztonságosnak gondoltuk, gyerekek is voltak körülöttünk.”

Ramirez halálát a rapper szerint a kiszámíthatatlan tényezők okozták, „olyan dolgok, amiket nem tudunk irányítani vagy befolyásolni”. „Ugyanakkor nem tudom megmagyarázni, hogy miért történt mindez.” „Nem hibáztatom a családtagokat azért, ahogyan éreznek. Ezt a tragédiát mindenki a maga módján próbálja feldolgozni.” – mondta.

Busta inkább kimaradna a zűrből, a részletekről mélyen hallgat és véleménye szerint jelen esetben: „a legtöbb, amit tehetek, hogy támogatom a családtagokat, annak ellenére, amit gondolnak rólam.”

Rhymesnak sorozatos verekedései miatt több esetben meggyűlt a baja a hatóságokkal, majd testi sértés miatt börtönben is ült. Számos erőszakos megnyilvánulása és balhéja után joggal feltételezhetjük, hogy a fiatal testőrt halálra sebző golyót valójában neki szánták. A gyilkosság körülményeit tisztázó vizsgálathoz való passzív hozzáállása ezért rossz fényt vet a rapperre.

Szilvia

2007. 02. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 02. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Killer 3000 2007. 03. 20. 14:24
"I love my chick" nagyon faxa szam tole szedjetek le ha le tudjatok erdemes

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Busta Rhymesnak nem kell a balhé cikk képei
Busta Rhymes - Busta Rhymesnak nem kell a balhéBusta Rhymes - Busta Rhymesnak nem kell a balhé