Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kirabolták Faith Hill-t

Faith Hill - Kirabolták Faith Hill-t

Betörtek Faith Hill Hollywood Hillen épült házába. Az énekesnő otthonából nagyobb értéktárgyakat szerencsére nem vittek el a betörők, de pénzt igen. A Los Angeles-i zsaruk nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást, de egyelőre még nem akadtak az elkövetők nyomára.

Faith Hill-t és párját, Tim McGraw-t (aki három éve Nellyvel közösen énekelte az Over&Over című dalt) valószínűleg kifigyelték. A pár ugyanis nem ebben a házban lakik, és nagyon kevés időt töltenek Hollywood Hillen. A rablás időpontjában Los Angeles belvárosában voltak, a rendőrség értesítette őket telefonon.

Hogy pontosan mennyi pénzt zsákmányoltak a betörők, egyelőre még nem lehet tudni. A titkolózás nagy valószínűséggel nem véletlen: alig pár hete hozták ugyanis nyilvánosságra a 2006-ban legtöbbet kereső zenészek listáját, amelyen Faith Hill és Tim a második helyet szerezték meg. A sztárpár tavaly 132 millió dollárt, vagyis nagyjából 26 milliárd Ft-ot zsebelt be.

Faith Hill - Kirabolták Faith Hill-t

Juhász Gergely

2007. 02. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kirabolták Faith Hill-t cikk képei
Faith Hill - Kirabolták Faith Hill-tFaith Hill - Kirabolták Faith Hill-tFaith Hill - Kirabolták Faith Hill-tFaith Hill - Kirabolták Faith Hill-t