Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Depresszió: jön az Újratöltés turné

Depresszió - Depresszió: jön az Újratöltés turné

Az év végi pihenő után újra startra kész a Depresszió csapata: tavasszal indul az Újratöltés turnéjuk, mely Az ébredés útján című korong lemezbemutatójának második felvonása lesz.

A Depresszió zenekar a rövid év végi pihenő után már el is kezdett készülni a 2007-es bulikra. A tavalyi év rengeteg jó dolgot tartogatott: megjelent „Az ébredés útján”című korongjuk, ami a MAHASZ lista második helyén nyitott, valamint elkészült a zenekar új honlapja, mely Hungarian Webdesign Awards elismerésben részesült.

A zenekar december közepe óta nem játszott, ezért a fiúk lassan már a falat kaparják – ugyanakkor biztosak benne, hogy kellően kárpótol majd mindenkit az az energiabomba , amivel tavasszal újra felszántják az ország színpadjait. A márciusban induló országjárás lesz „Az ébredés útján” lemezbemutató koncertsorozatának második fele, azaz az Újratöltés turné, melyben hangsúlyos szerepet kapnak majd az új dalok. A friss programba a kihagyhatatlan kedvencek és az új szerzemények mellett visszakerül jó néhány koncertfavorit, és egy-két ritkaságra is lehet számítani. A Depresszió hosszú évek után végre színpadra lép Veszprémben és Nyíregyházán is, illetve a mostani lesz az első önálló soproni koncertjük. Miskolcon és Szegeden már jó ideje csak fesztiválokon játszottak, de rengetegen igényeltek ezekben a városokban is már egy önálló koncertet, ahogyan a zenekar is, így ezek a városok is bekerültek a turné állomásai közé. Az április 14-én megrendezésre kerülő PeCsa buli mellett a szegedi lesz a második legnagyobb saját rendezésű turnéállomás. A turné vendége a Partyzán. Az áprilisi PeCsa bulit mindenki írja fel a naptárába, hiszen a Depresszió ezután legközelebb ősszel játszik a fővárosban.

Depresszió - Depresszió: jön az Újratöltés turné

Turnéállomások:

Veszprém - március 2.
Sopron - március 9.
Győr - március 10.
Nyíregyháza - március 17.
Miskolc - április 6.
Szolnok (Metál Liget fesztivál) - április 7.
Pécs - április 13.
Budapest - Petőfi Csarnok - április 14.
Szeged - április 20.
Kecskemét - április 21.

2007. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Dajika 2007. 02. 19. 20:28
jóóóóó
lavini 2007. 03. 12. 18:43
immádom a Depressziót!!! a cikk elég jól sikerült.. kár, h a turné nem érínti Szfvárat vagy Dunaújvárost. ott is sokan igényelnék!!!!
sid 2007. 03. 15. 12:45

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Depresszió: jön az Újratöltés turné cikk képei
Depresszió - Depresszió: jön az Újratöltés turnéDepresszió - Depresszió: jön az Újratöltés turné