Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szerelmes filmzene nemcsak pároknak

Filmzene - Szerelmes filmzene nemcsak pároknak

Február 14-én, azaz Valentin napon került a mozikba az "S.O.S. Szerelem!" c. új magyar filmvígjáték, parádés szereposztással. A Sas Tamás által rendezett, felfokozott érdeklődéssel várt, könnyed kikapcsolódást ígérő filmben olyan fiatal sztárszínészekre osztották a főszerepeket, mint Csányi Sándor, Ullman Mónika és Fenyő Iván. Az azonos címmel megjelenő filmzenealbum igazi különlegességeket rejt.

Ezen a korongon mutatkozik be Mark, az ifjú tehetség. A produkció készítői már a film forgatása kezdetén kezdték keresni a megfelelő előadót és dalt, mely a film szempontjából meghatározó főcímdal szerepét betölthetné. Hosszas válogatás után, az ismert sztárelőadókat megelőzve, végül egyöntetű döntés
alapján Markra esett a választás. A "Ments meg szerelem" című vadonatúj
felvétel Szabó Zé zeneszerző és producer szerzeménye, és egyben Mark
bemutatkozása is a nagyközönség előtt. Az igazi slágernek ígérkező dal csak ezen az albumon hallható, akárcsak az "Another You", szintén Mark előadásában. További, exkluzív felvételek is helyet kaptak a lemezen, például az "Egy érzés, semmi más" c. szerzemény, melyet Abaházi Csaba tolmácsolásában hallhatunk, vagy a svéd Megasztár győztes Ola felvétele, a "Follow Your Heart". És ez még nem minden. Egy vadonatúj formáció is bemutatkozik, a Twinz. A Király Linda testvéreiből álló csapat hamisítatlan pop/r'n'b felvétele igazi különlegesség, akárcsak a Magna Cum Laude tavalyi slágerének, a "Vidéki sanzon"-nak a feldolgozása, melyet a film két főszereplője, Csányi Sándor és Ullman Mónika énekel, fantasztikusan. Továbbá a Quimby ("Most múlik pontosan"), a Magna Cum Laude ("Vidéki sanzon") és Gina ("Never Love Again") egy-egy dala is helyet kapott a filmzenealbumon.

A dalok között, a filmben is felcsendülő hangulatos, instrumentális átkötők hallhatóak, melyek Gulya Róbert zeneszerző munkáját dicsérik.

Jónap Tamás

2007. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 02. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 22. 16:11
nagyon jó a film!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szerelmes filmzene nemcsak pároknak cikk képei
Filmzene - Szerelmes filmzene nemcsak pároknak