Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bloc Party: incidens egy koncerten

Bloc Party - Bloc Party: incidens egy koncerten

A Bloc Party megszakítani kényszerült múlt hétvégi koncertjét, mivel a közönség soraiból egy fiatal pénzérmével dobta meg az énekest, Kele Okereke-t. A rajongónak semmiképp sem nevezhető néző szerette volna, ha a Bloc Party rögvest befejezi a koncertet.

Nem mindenki rajong a Bloc Party zenéjéért. Legalábbis a múlt hétvégén erre volt jó példa a csapat Aberdeen-i koncertje, amikoris egy néző megdobta a banda énekesét, Kele Okereke-t egy pénzérmével. A szándéka állítólag az volt, hogy végleg hazaküldje a Bloc Party csapatát, ami részben majdnem sikerült is, hiszen pár percre leállt a koncert. De az incidens szerencsére csak mosolyt csalt a brit csapat arcára és folytatták tovább a bulit.

Bloc Party - Bloc Party: incidens egy koncerten

„Elég jó bulit nyomtak le a fiúk, bár egy-két dalnál látszott, hogy nem nagyon élvezték a fellépést. Ez a pénzbedobálós sztori meg csak még rátett a lapátra.” – mesélte az egyik szemtanú.

A zenekar sajtószóvivője aztán megerősítette a hírt, hogy az énekesnek szerencsére kutya baja. Nagyobb következtetést meg végképp nem kívánnak ebből az esetből levonni, hiszen új albumuk, ’A Weekend In The City’ most már nemcsak Angliában tarol, hanem az amerikai Billboard listán is előkelő helyen szerepel.

fkriszta

2007. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 02. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bloc Party: incidens egy koncerten cikk képei
Bloc Party - Bloc Party: incidens egy koncertenBloc Party - Bloc Party: incidens egy koncerten