Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bryan Adams lép fel az idei Kapcsolat-koncerten

Bryan Adams - Bryan Adams lép fel az idei Kapcsolat-koncerten

A kanadai énekes-gitáros lassan házat is vehetne Budán, olyan gyakran jár hozzánk. Tavaly kétszer is megfordult Magyarországon, de idén nyáron is tiszteletét teszi: Ő lesz ugyanis a tizenegyedik Kapcsolat-koncert sztárvendége.

A T-Mobile immár több mint egy évtizede rendezi meg a nagyszabású, ingyenes koncerteket a Városliget mellett. Eddig olyan sztárokat sikerült elhozniuk Budapestre, mint például Pink, Lionel Ritchie, Elton John, Sting, vagy éppen a Pet Shop Boys, idén pedig a sor Bryan Adams-szel folytatódik.

A kanadai sztár – aki tavaly ünnepelte karrierjének 25. évfordulóját – gyakori vendég hazánkban. A negyedszázados jubileum alkalmából ősszel világkörüli turnéra indult, melynek során 2006. november 21-én Budapesten, 23-án pedig Debrecenben lépett a közönség elé.

Bryan Adams - Bryan Adams lép fel az idei Kapcsolat-koncerten

Legközelebb tehát nyáron, június 30-án találkozhatunk vele újra, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a tizenegyedik Kapcsolat-koncert.

Juhász Gergely

2007. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bryan Adams lép fel az idei Kapcsolat-koncerten cikk képei
Bryan Adams - Bryan Adams lép fel az idei Kapcsolat-koncertenBryan Adams - Bryan Adams lép fel az idei Kapcsolat-koncertenBryan Adams - Bryan Adams lép fel az idei Kapcsolat-koncerten