Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Foxy Brownt letartóztatták testi sértésért

Foxy Brown - Foxy Brownt letartóztatták testi sértésért

Foxy Brown egy éjszakát börtönben töltött, miután ragasztóval leöntött, leköpött és bántalmazott egy alkalmazottat egy neves floridai szépségszalonban. A 27 éves rapper – eredeti nevén Inga Marchand – másnap délután, február 16-án hagyhatta el a börtönt, 1500 dolláros óvadék megfizetése után. Brown ügyvédje nem kommentálta a történteket.

Az incidensre február 15-én került sor, egy floridai üzletben. A szépségszalon dolgozója megkérte Foxy Borwnt, hogy távozzon, mert az üzlet bezár. Brown – aki épp pár kozmetikai terméket próbált ki – visszautasította a kérést, majd haj rögzítéséhez használatos ragasztóval leöntötte a férfit, és le is köpte. Az alkalmazott ezek után hívta ki a rendőrséget.

A kiérkező rendőr a közeli plázában talált rá a rapperre, és megpróbálta rávenni, hogy térjenek vissza az üzletbe. A kérést nyomatékosítva Brown karjára helyezte a kezét, aki ezután megütötte a járőrt és dulakodni kezdett vele. – áll a jelentésben. A verekedésben nem sérült meg egyik fél sem, de Foxy sokat rontott a helyzetén azzal, hogy hivatalos személyre emelt kezet.

A rappert egyszer már elítélték, ugyanis 2004-ben egy New York-i körömszalonban összetűzésbe került az alkalmazottakkal. Akkor a vita egy manikűr árán robbant ki, majd a veszekedés tettlegességig fajult, amikor Foxy megtámadta az ott dolgozó manikűrösöket. Sorozatos balhéi miatt a mostani ügyben már valószínűleg nem lesznek elnézőek vele szemben a hatóságok.

Szilvia

2007. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 02. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Foxy Brownt letartóztatták testi sértésért cikk képei
Foxy Brown - Foxy Brownt letartóztatták testi sértésért