Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egyre több sztár koncertezik Romániában

Marilyn Manson - Egyre több sztár koncertezik Romániában

Nagyon komoly lesz az idei felhozatal Bukarestben: fellép Marilyn Manson, jön a Reamonn, és egyre többen suttognak egy Rolling Stones buliról is a román fővárosban.

Egyre csak gyarapszik a nemzetközi fellépők névsora Romániában. Néhány nappal ezelőtt visszaigazolta bukaresti fellépését Marilyn Manson és a Reamonn is. Rea Garvey – a Reamonn frontembere – egyébként féllábbal romániai, hiszen öt éve vett feleségül egy bukaresti nőt. Emiatt már többször járt keleti szomszédainknál, de eddig sosem lépett román színpadra. Nemúgy Marylin Manson, aki 2005-ben már adott koncertet Bukarestben Natalia Imbruglia-val együtt.

Marilyn Manson - Egyre több sztár koncertezik Romániában

Manson és a Reamonn az első alkalommal megrendezésre kerülő B’Estival 2007 nevű fesztiválra érkezik Romániába, a bulit június 30-a és július elseje között rendezik meg.

Ezzel párhuzamosan pedig egyre több nem hivatalos forrás állítja, hogy júliusban fellép Bukarestben minden idők egyik legismertebb és legnépszerűbb zenekara, a Rolling Stones. Az értesülések szerint a koncertre július 14-én kerülne sor egy fővárosi stadionban.

Juhász Gergely

2007. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 19. 20:45
Nah latjatok egyre tobb sztar jon Romaniaba koncertezni mint a ti dilis kis orszaotokba en ezt aze irom mert Romaniai vok es szeretem az orszagomat mondjuk Magyarorszagon is sok hireseget szejetek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egyre több sztár koncertezik Romániában cikk képei
Marilyn Manson - Egyre több sztár koncertezik RomániábanMarilyn Manson - Egyre több sztár koncertezik Romániában