Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már letölthető a Machine Head vadiúj dala!

Machine Head - Már letölthető a Machine Head vadiúj dala!

A Machine Head március végén új albummal tér vissza. A The Blackening címre keresztelt korong első dalát, a felvezető ’Aesthetics Of Hate’ c. felvételt kiadójának köszönhetően most ingyen letölthetitek.

A Machine Head rajongói már biztosan izgatottan várják március 26-át, amikor is boltokba kerül a legfrissebb MH –anyag, a The Blackening. Robert Flynn és csapata a jelek szerint egy elég erős anyaggal kíván visszatérni, amit már a felvezető első dal, az Aesthetics Of Hate is jól példáz. A Roadrunner Records a korábbi hagyományokhoz hűen ezúttal is ingyenesen letölthetővé tette az első dalt, amit az alábbi linkről Ti is letölthettek.

A Machine Head pályafutásának egy nagyobb megtorpanását kivéve - a Supercharger album időszaka – egy felívelő sikertörténetet könyvelhetnek el. Míg a 2001-es Supercharger albumuk zenei elkalandozása annyira nem jött be a szakmának és a közönségnek egyaránt, hogy majdnem kiadó nélkül maradtak, 2003-ban újra megmutatták, hogy képesek megújulni, a gyökerekhez visszatérni, Through The Ashes Of Empires c. albumuk a régi fénybe tüntette fel a bandát. A The Blackening is ezt az utat követi, de talán még erősebben visszanyúlva a banda korai korszakához, zenei szempontból mindenképpen. Robert Flynn segítőtársa Phil Demmel gitáros volt, aki már az előző albumhoz hasonlóan aktívan vett részt a dalszerzésben, valamint Colin Richardson, aki az album keveréséért felelt. Az ő nevét elsősorban a Bullet For My Valentine vagy a Napalm Death korongjainál hallhattuk. A most letölthető "Aesthetics Of Hate" c. daluk a Dimebag Darrell halála után megjelent vádaskodó cikkekre reagál, melyek annak idején a teljes metálrajongói közösséget tették felelőssé a neves zenész haláláért. A banda egyébként ezt a dalt már a nyári Sounds Of The Underground Turné fellépésein is játszotta, így a keménymagnak már ismerős lehet. Aki pedig még nem ismerné, annak most lehetősége nyílik rá az alábbi linkről teljesen legálisan megszerezni.

2007. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már letölthető a Machine Head vadiúj dala! cikk képei
Machine Head - Már letölthető a Machine Head vadiúj dala!