Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dave Navarro és Carmen Elektra elváltak

Dave Navarro - Dave Navarro és Carmen Elektra elváltak

Carmen Electra és Dave Navarro válását február 20-án, kedden mondták ki egy Los Angeles-i bíróságon. A Red Hot Chili Peppers egykori gitárosaként nevet szerző Navarro az utóbbi időben is gondoskodott a felhajtásról: homoszexuális viszony majd pornósztár szerető szerepelnek a palettán.

Electra még tavaly augusztus 10-én nyújtotta be a válási papírokat, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Ez körülbelül egy hónappal azután történt, hogy Carmen és Dave bejelentették: különválnak útjaik, de barátok maradnak. Az i-re a pontot a rocker botrányai tették fel: a feleségétől való különköltözés után Jenna Jameson pornócsillaggal folytatott viszonyától volt hangos a sajtó, és egy interjú során bevallotta, hogy korábban egy férfival is folytatott kapcsolatot.

Dave Navarro - Dave Navarro és Carmen Elektra elváltak

Navarro és Elektra válása a korábbi balhék ellenére elég csendesen zajlott. Nem születtek gyermekeik, nem volt felosztandó közös vagyonuk, így a végső különválás keresetek, sárdobálás és különösebb jogi hercehurca nélkül történhetett meg.

Elektra és Navarro 2003. november 22-én mondták ki a boldogító igent az MTV kameráinak kereszttüzében, amelyek végig követték az eseményeket egészen a nagy napig. A nagy nyilvánosság előtt kimondott holtomiglan-holtodiglan akkor úgy tűnt örökre szól, sajnos a frigy összesen három évig tartott.

Dave Navarro - Dave Navarro és Carmen Elektra elváltak

A válás után a Pussycat Dolls oldalán is fellépő Elektra ének- és tánctudását Las Vegasban kamatoztathatja, a híres holland bűvész, Hans Klok oldalán lép fel május 12-étől kezdődően. Navarro a korábbi Jane’s Addiction tagokkal, Stephen Perkinsszel és Chris Chaneyvel közösen megalapította a The Panic Channel nevű formációt. Augusztusban debütáltak első albumukkal, melynek címe: ONe. A banda tagjai: Dave Navarro – gitár, Stephen Perkins – dob, Chris Chaney – basszusgitár, Steve Isaacs – vokál, gitár.

Szilvia

2007. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dave Navarro és Carmen Elektra elváltak cikk képei
Dave Navarro - Dave Navarro és Carmen Elektra elváltakDave Navarro - Dave Navarro és Carmen Elektra elváltakDave Navarro - Dave Navarro és Carmen Elektra elváltak