Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina Aguilera

Christina Aguilera - Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina Aguilera

Több szemtanú is egybehangzóan állítja, hogy Christina Aguilera a napokban szó szerint kifosztott egy babaruházati boltot Beverly Hills-ben. Sőt: az énekesnő egy vásárlónak még azt is elárulta, hogy készített egy terhességi tesztet, ami pozitív lett.

Aguilera a férjével, Jordan Bratmannal érkezett Los Angeles egyik legfelkapottabb bébiboltjába. Az egyik pénztárosnő állítása szerint a díva nagyjából 3000 dollárt hagyott az üzletben és azt mondta: ha már tudják a baba nemét, mindenképpen visszajönnek még egy-két apróságért.

Amennyiben igaz a pletyka, Christina Aguilera várhatóan szünetelteti színésznői karrierjét, ami éppen most készül beindulni. A hölgy számára egyébként - aki idén elnyerte a legjobb női popelőadónak járó Grammy-díjat - nem idegen a kamera. Kisebb-nagyobb produkciókban feltűnt már egy-egy epizódszerep kedvéért, legutóbb például a New York-i helyszínelőkben láthattuk.

Christina Aguilera - Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina Aguilera

Christina Aguilera egyelőre nem erősítette meg a terhességéről szóló hírt, de az igazság előbb-utóbb úgyis szembeötlő lesz...

Juhász Gergely

2007. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Tiucy 2007. 03. 08. 10:35
Chris és Jordan állitólag boldog kapcsolatban élnek. Szerintem kijár neki a boldogság. Csak nehogy úgyjárjon mint Britney!
Killer 3000 2007. 03. 20. 14:27
Faxa szamokat ad ki csak igy folytassa

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina Aguilera cikk képei
Christina Aguilera - Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina AguileraChristina Aguilera - Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina AguileraChristina Aguilera - Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina AguileraChristina Aguilera - Szenzáció! Állítólag gyermeket vár Christina Aguilera