Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gáspár Laci mint kosaras

Gáspár Laci - Gáspár Laci mint kosaras

Gáspár Laci kosarastudásáról mutatkozik be legújabb videóklipjében, mely a márciusban boltokba kerülő új nagylemezének, az És mégis forog a föld című anyagnak a címadó és egyben felvezető dala.

Gáspár Laci éve eddig nagyon jól indult, hiszen év elején tudta meg, hogy mind a Danubius, mind a Juventus rádió hallgatói rá voksoltak a legtöbben, az ő dalát és lemezét szerették leginkább a tavalyi évben. Túl van egy komoly hangszálműtéten, amely olyan jól sikerült, hogy még az eddiginél is sokkal tisztábban szól a hangja, sőt egy oktávval többet tud kiénekelni, mint a műtét előtt. Komoly fogyókúrába kezdett és mostantól a sportot sem hanyagolja el, igyekszik mindent megtenni az egészségéért. A nagy életmódváltásnak köszönhető az is, hogy kedvenc sportszerét, a kosárlabdát is újra elővette…

Gáspár Laci - Gáspár Laci mint kosaras

Gáspár Laci harmadik albuma március végén jelenik meg, És mégis forog a föld címmel, melyről a címadó dalt a napokban le is forgatták.

„Mindig is nagyon szerettem kosárlabdázni, de mostanában még inkább előtört belőlem a játékszenvedély. Úgy döntöttünk, hogy a harmadik lemezemhez mindenképpen kötni fogjuk ezt a sportot. Terveink között szerepel egy jótékonysági kosárlabdagála, ahova ismert sportolókat szeretnénk meghívni, ennek részleteit éppen mostanában dolgozzuk ki a kiadóval.” – mesélte Laci.

Hogy Laciék mennyire komolyan gondolják ezt, mi sem bizonyítja jobban, minthogy az első videoklipjének főszereplője egy földgömb mintájúra festett kosárlabda lett.

„Vidám, mégis elgondolkodtató klipet készítettünk. A történet szerint kissrácok kosaraznak, de olyan szegények, hogy még labdára sincs pénzük, csak imitálják a dobásokat. A végén azonban már sikeresen, nagyfiúként, igazi versenyjátékosként látjuk őket. Én itt-ott feltűnök, mintha sztoriként mesélném el az egészet, az első – földgömböt mintázó - labdájukat is én dobom be nekik, ezzel indulnak el a karrier felé.” – mondja még mindig csillogó szemmel az énekes.

Laci eddig nem táncolt sokat klipjeiben, most azonban szokatlanul sokat és nem is akárhogy táncol…

A videoklipben egyébként a gyerekek és a kosaras srácok mellett Várkonyi Attila is szerepet kapott, aki a kosárlabdabírót alakítja egy rövid jelenet erejéig. Mind a szereplők, mind Laci remekül érezték magukat a forgatáson, ami a megszokottnál is jobb hangulatban telt, hiszen minden átállás alatt játszottak, felváltva dobáltak kosárra.

A dal a rádiókban és a zenetévén is hamarosan látható/ hallható lesz - a rajongók nagy örömére pedig már a legújabb lemezre sem kell sokat várni….

2007. 02. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 02. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gáspár Laci mint kosaras cikk képei
Gáspár Laci - Gáspár Laci mint kosarasGáspár Laci - Gáspár Laci mint kosaras