Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér a No Doubt-hoz Gwen Stefani

Gwen Stefani - Visszatér a No Doubt-hoz Gwen Stefani

Az elmúlt egy évben pletykaszinten sokat lehetett arról hallani, hogy Gwen Stefani megint elkezd dolgozni egykori együttesével. Az énekesnő most végre megerősítette a hírt: befejezi szólókarrierjét és visszatér a gyökerekhez.

A No Doubt legutóbbi albuma 2001-ben jelent meg, Gwen Stefani ezután kezdett el dolgozni szólóban. Önálló munkáit nagyon jól fogadta a szakma, az énekesnő egyedül sokkal tovább jutott, mint bármikor azelőtt a No Doubt tagjaként.

Legutóbbi nagylemeze, a Sweet Escape tavaly decemberben került a boltokba. Az énekesnő viszont innentől kizárólag a No Doubt-ra akar koncentrálni, és nem szerepel a tervei között egy új szólóalbum elkészítése.

"Nem hiszem, hogy valaha is visszatérek a szólóprojektemhez, jövőbeli terveim közt most kizárólag a No Doubt-tal való újrakezdés szerepel. A Sweet Escape felvétele után maradt még egy lemezre való új számom, de hogy ezeknek mi lesz a sorsa, most még nem tudom megmondani" - nyilatkozta Stefani.

Gwen Stefani - Visszatér a No Doubt-hoz Gwen Stefani

A No Doubt tagjai természetesen nagyon örülnek a hírnek, hiszen az énekesnő nélkül semmi érdemlegeset nem tudtak felmutatni az utóbbi években. Elképzelhető, hogy a No Doubt új, Gwen Stefanival kiegészült albuma még idén megjelenik.

Juhász Gergely

2007. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatér a No Doubt-hoz Gwen Stefani cikk képei
Gwen Stefani - Visszatér a No Doubt-hoz Gwen StefaniGwen Stefani - Visszatér a No Doubt-hoz Gwen StefaniGwen Stefani - Visszatér a No Doubt-hoz Gwen StefaniGwen Stefani - Visszatér a No Doubt-hoz Gwen Stefani