Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney: „Oops!… I Did It Again”

Britney Spears - Britney: „Oops!… I Did It Again”

Britney Spears a róla készült ledér fotók megjelenése, hajának leborotválása és tetoválásainak készítettése után egy héten belül harmadszor jelentkezett be rehabilitációs központba, ám két alkalommal 24 óra elteltével távozott is a pszichiátriáról. Kevin Federline szerdán sürgősségi meghallgatást kért egy családügyi bíróságtól.

Az énekesnő menedzsere, Larry Rudolph kedden jelentette be, hogy Britney másodszor is bejelentkezett egy malibui rehabilitációs intézetbe, ahol drog- és alkohol problémákkal küzdő betegeket is kezelnek. A menedzser ugyanakkor felkérte a médiát és a rajongókat, hogy tartsák tiszteletben Britney magánéletét.

Azonban úgy tűnik, a popcsillag szándékosan csinálja a felhajtást, ugyanis szerdán reggel 8 órakor elhagyta a rehabilitációs intézetet, majd ma reggel ismét bejelentkezett, egy héten belül harmadszor. A közeli ismerősök szerint a pophercegnő nem önszántából vonult be a pszichiátriára, hanem családja beszélte rá a döntésre.

Britney válófélben lévő férje, Kevin Federline csütörtökön sürgősségi meghallgatást kért egy Los Angeles-i családügyi bíróságon. Az apaszerepet eddig igencsak hanyagoló Federline a felesége sorozatos botrányait kihasználva a bíróságon magának követeli a két közös gyermeküket, Sean Prestont és Jayden Jamest. Federline ügyvédje szerint „Britney nem fog megjelenni a bíróságon, és később még bármi történhet.”
A pár közeli ismerősei azt állítják, hogy Federline még a leborotvált hajat is meg akarja szerezni, hogy drogtesztet végeztessen rajta. Az eredményeket a bíróságon is bemutatná.

Az énekesnő producere, Sean Garrett az MTV-nek nyilatkozott: „Britneynek csak időre van szüksége. Nem őrült ő, csak fiatal és gazdag. Azt csinál, amit akar.”
A Spears család egyik közeli barátja szerint „Mindannyian teszünk olyan dolgokat az életünk során, amelyekre később nem vagyunk büszkék. Csak az a különbség, hogy minket nem követnek mindenhova lesifotósok, akik mindezt meg is örökítik. Ne felejtsük el, hogy jelen esetben két kisgyerek anyjáról van szó.”

Az elmúlt néhány hónapban Britneyhez hasonlóan több híresség is rehabilitációs intézetbe vonult: Robbie Williams januárban, 33. születésnapján drogproblémák miatt kért segítséget, Lindsay Lohan pedig a felpörgetett bulizós életmódtól készült ki.
A különbség, hogy Britney a pszichiátriára való be- és kijelentkezéseivel valószínűleg csak a figyelmet akarja magára vonni.

Szilvia

2007. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney: „Oops!… I Did It Again” cikk képei
Britney Spears - Britney: „Oops!… I Did It Again”