Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tovább csúszik az új Guns N' Roses lemez megjelenése

Guns N' Roses - Tovább csúszik az új Guns N' Roses lemez megjelenése

Ez már lassan olyan, mint egy kabaré: Axl Rose és csapata tíz (!) éve mondogatja, hogy megjelenik végre a Chinese Democracy. A lemezt utolsó utáni dátumként 2007. március 6-ra ígérték, ám a hétvégén bejelentették: ebből sem lesz semmi.

A Chinese Democracy című albumra 1997 óta várnak a rajongók, az eddigi munkálatok már majdnem 15 millió dollárt emésztettek fel. Ez az egész cirkusz rengeteg pletykát szült már: a - jogosan - felháborodott rajongók például régóta mondogatják, hogy a Chinese Democracy nem is létezik, és Axl csapata semmilyen érdemeleges munkát nem végzett az utóbbi években.

Az egyetlen tény, ami bizakodásra adhat okot, hogy a netre több új Guns N' Roses dal is felkerült. Ilyen például a Better, amit a Chinese Democracy első kislemezének ígértek.

Guns N' Roses - Tovább csúszik az új Guns N' Roses lemez megjelenése

Axl Rose egyébként a kiadójuk nyomására tűzte ki a március 6-i megjelenési dátumot, ám a zenekar legújabb közleményében sajnálattal tudatta a rajongókkal, hogy megint csúszik az új lemez.

"A jó hír az, hogy az album felvételei már befejeződtek. Egyelőre nem tudunk konkrét megjelenési dátumot mondani, mert még tartanak a keverési munkálatok" - ez áll a Guns N' Roses hivatalos honlapján.

Juhász Gergely

2007. 02. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tovább csúszik az új Guns N' Roses lemez megjelenése cikk képei
Guns N' Roses - Tovább csúszik az új Guns N' Roses lemez megjelenéseGuns N' Roses - Tovább csúszik az új Guns N' Roses lemez megjelenéseGuns N' Roses - Tovább csúszik az új Guns N' Roses lemez megjelenése