Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Van, aki előre megmondta…

Lily Allen - Van, aki előre megmondta…

A brit médiában az elmúlt héten is központi téma maradt a február 14-én megrendezett 27. BRIT Awards elsősorban Lily Allen beigazolódott esélylatolgatása kapcsán. Az énekesnőt négy kategóriában jelölték, ám előre tudni vélte, hogy kénytelen lesz üres kézzel távozni a gáláról.

„A díjakat odaítélő zsűrit főleg lemezcégek belsősei alkotják, közöttük a Universal Music munkatársai vannak többségben, én pedig az EMI-nál vagyok. Biztosra veszem, hogy egy elismerést sem szavaztak meg nekem” – nyilatkozta a belépés előtt a vörös szőnyegen állva az MTV-nek. Igaza lett. Lily tökéletes előrejelzése ismét középpontba helyezte a témát: hogy egy neves díjátadó végeredménye mennyire tükrözheti a valóságot, és mennyire van kitéve a lobbinak.
Az 1985. május 2-án született londoni énekesnő hoppon maradása szakmai szemszögből nézve igazságosnak nevezhető, a tavaly július 17-én megjelent Alright, Still című első albuma ugyanis korántsem csúcsmunka, nagyrészt az erős reklámkampánynak köszönheti a kirobbanó közönségsikerét. (Új Szó)

Puha József

2007. 02. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2007. 02. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Van, aki előre megmondta… cikk képei
Lily Allen - Van, aki előre megmondta…Lily Allen - Van, aki előre megmondta…