Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Foxy Brown: a bőrszíne miatt tartóztatták le?

Foxy Brown - Foxy Brown: a bőrszíne miatt tartóztatták le?

Foxy Brown igazságtalannak tartja, hogy letartóztatták a február 15-én egy floridai szépségszalonban történt incidens után, és véleménye szerint mindez csupán a bőrszíne miatt történt. A rappert - elmondása szerint - félmeztelenül ráncigálták ki az üzlet mellékhelyiségéből.

Foxy Brown február 15-én egy floridai üzletben került összetűzésbe a bolt egyik alkalmazottjával, mely során ragasztóval leöntötte, leköpte majd ütlegelte a férfit. A jelentés szerint a rapper a helyszínre érkező járőrrel is dulakodni kezdett, ezért letartóztatták, ám másnap óvadék ellenében elhagyhatta a börtönt.

Brown két napja (február 26-án) egy Brooklyn-i baptista templomban azt mondta, hogy megalázták, és a bőrszíne miatt tartóztatták le. Foxy Brown – eredeti nevén Inga Marchand – szerint a boltban dolgozó férfi távozásra szólította fel, de nem hagyta hogy felöltözzön, megragadta és félmeztelenül kirángatta a mellékhelyiségből. „Az egyetlen bűnöm, hogy fiatal fekete nő vagyok.” - nyilatkozta a 27 éves rapper.

Az üzlet alkalmazottja visszautasította a vádakat, mondván ő zárás miatt szólította fel Brownt távozásra, és a biztonsági kamerák felvételén látható, hogy a rapper egész idő alatt nyitva hagyta a WC ajtaját. Állítása szerint Foxy nem akart távozni, majd a többszöri felszólítás után ütlegelte és leköpte őt.

Brown egy korábbi hasonló balhé miatt 3 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, ezért nem biztos, hogy másodszorra a legjobb taktika a bőrszín mögé bújni. Mostani tettéért a héten egy Manhattan-i bíróság előtt kell felelnie.

Szilvia

2007. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 02. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Foxy Brown: a bőrszíne miatt tartóztatták le? cikk képei
Foxy Brown - Foxy Brown: a bőrszíne miatt tartóztatták le?