Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magyarországra jön Gwen Stefani

Gwen Stefani - Magyarországra jön Gwen Stefani

Idén is igazi sztárparádét ígér a nemzetközi koncertfelhozatal: Budapestre jön Tori Amos és Michael Bolton, az ősz kétségkívül legnagyobb durranása pedig Gwen Stefani fellépése lesz.

Ráadásul ha hihetünk a pletykáknak, az októberi koncerten már az új No Doubt albumról is hallhatunk egy kis ízelítőt. Gwen Stefani ugyanis néhány hete jelentette be, hogy befejezi szólókarrierjét és visszatér korábbi együtteséhez.

A No Doubt legutóbbi albuma 2001-ben jelent meg, Gwen Stefani ezután kezdett el dolgozni szólóban. Tavaly decemberben került a boltokba utolsó önálló lemeze, a The Sweet Escape, jelenleg ezt népszerűsíti amerikai koncertkörútján. A fellépésekre egyébként Akon is elkíséri, aki közreműködik az új anyag címadó dalában.

Gwen Stefani - Magyarországra jön Gwen Stefani

Külföldi lapértesülések szerint hamarosan megkezdődnek a következő No Doubt album előkészítő munkálatai, így elképzelhető, hogy Gwen Stefani ebből is előad egyet-kettőt idén októberben Budapesten.

Juhász Gergely

2007. 03. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magyarországra jön Gwen Stefani cikk képei
Gwen Stefani - Magyarországra jön Gwen StefaniGwen Stefani - Magyarországra jön Gwen StefaniGwen Stefani - Magyarországra jön Gwen StefaniGwen Stefani - Magyarországra jön Gwen Stefani