Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zanzibar: két megabuli tavasszal

Zanzibar - Zanzibar: két megabuli tavasszal

Két nagyszabású önálló koncertre is készül a Zanzibar. Elsőként Budapesten az Almássy Téri Szabadidőközpontban lépnek fel egyfajta minifesztivál keretén belül, majd Cegléden a helyi sportcsarnok színpadán, ahol tavaly nyáron adott nagysikerű koncertet a Zanzibar.

Két nagyszabású önálló koncertre is készül a Zanzibar. Először március 9-én, Budapesten lépnek fel, az Almássy Téri Szabadidőközpontban. Ritáék előtt a Krízis és az AngelyEyez zenél, a fesztivállá bővült est befejezését pedig az Időgép zenekar vállalta. Lesz különleges vendég is, méghozzá Kowalsky, akivel két Zanzibar és egy Kowalsky meg a Vega számot adnak elő. A másik koncert Cegléden, a Városi Sportcsarnok falai között lesz, ahol a tavaly júniusi megakoncertet szeretné megismételni a Zanzibar. Itt Szekeres András, a Junkies és a Stereomilk frontembere vendégeskedése emeli az est fénypontját.
A Zanzibarhoz kapcsolódó hír, hogy elkészült, és már jónéhány helyen látható az együttes új klipje, a ’Lehetek a…’, ami még a 2005-ben megjelent Új napra ébredsz album friss kislemezdala. Mi több, a VIVA Chart Show 3. helyén áll a klip! Sőt Ritáék már javában írják az új számokat, hogy idén ősszel megjelenhessen az ötödik nagylemezük.

2007. 03. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zanzibar: két megabuli tavasszal cikk képei
Zanzibar - Zanzibar: két megabuli tavasszal