Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Macy Gray: jön az új lemez!

Macy Gray - Macy Gray: jön az új lemez!

Új lemezzel jelentkezik Macy Gray! Március 27-én kerül a lemezboltok polcaira BIG címmel a vadonatúj Macy Gray-korong. Az új stúdióalbumon számos sztárközreműködővel találkozhatunk majd, köztük Justin Timberlake, Fergie vagy Will.i.am.

Március 27-én jelenik meg Macy Gray várva várt új albuma BIG címmel. A Los Angeles-i The Record Plant stúdióban felvett albumon olyan közismert előadók működnek közre, mint Fergie, Justin Timberlake, Natalie Cole és will.i.am. Hasonlóan neves a produceri gárda is: Ron Fair, a Black Eyed Peas tagja, will.i.am. és Justin Timberlake.

A kivételes hangú énekesnő 1999-ben robbant be a köztudatba On How Life Is című albumával, melyről az I Try című kislemezdal hatalmas sláger lett. A lemez sikere az eladásban is megmutatkozott: több mint 7 millió példány talált belőle gazdára. Nem sokkal később Macy bezsebelt egy Grammy-díjat is legjobb női pop előadásért.

Macy Gray - Macy Gray: jön az új lemez!

A zene mellett az énekesnő a divat terén is megcsillogtatja kreativitását: saját kollekciója, a Natalie Hinds Collection merész, önkifejező, modern ruhákat kínál. Emellett Hollywoodban megalapította az M. Gray Music Academy-t,amely a helyi fiataloknak délutáni és hétvégi zeneoktatást biztosít.

2007. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Macy Gray: jön az új lemez! cikk képei
Macy Gray - Macy Gray: jön az új lemez!Macy Gray - Macy Gray: jön az új lemez!