Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Destiny's Child együtt forgatott

Destiny's Child - A Destiny's Child együtt forgatott

A Destiny's Child tagjai Beyoncé "Get Me Bodied" című számának videoklipjén dolgoztak együtt. Kelly, Michelle és Beyoncé a hírek szerint nagyon jól érezték magukat a közös forgatáson, ezért előfordulhat, hogy újra összeáll a háromtagú csapat.

Beyoncé szerint régi barátnői, Kelly és Michelle a legmegfelelőbbek az új videoklip reklámozásához. „Nagyon izgalmas volt, mert együtt tanultuk a koreográfiát, épp úgy, mint a régi szép időkben. Néha túl komoly vagyok munka közben, de most ott voltak velem, és megnevettettek.” – nyilatkozta az énekesnő. Habár Beyoncé célzásaiból – miszerint nagyon hiányoztak már neki a többiek – hosszabb távú együttműködést sejthetnénk, valójában ennek kicsi az esélye a lányok más irányú elfoglaltságai miatt.

Destiny's Child - A Destiny's Child együtt forgatott

A Destiny’s Child 1990-ben alakult, amikor az alapító tagok, Beyoncé Knowles és LaTavia Roberson mindössze 9 évesek voltak. Az eredetileg négyfős csapat később három taggal vált ismertté: Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, és Michelle Williams alkották a triót. 2005-ben Barcelonában egy koncerten jelentették be, hogy nem zenélnek többet együtt, helyette egyéni karrierjük építésébe kezdtek, amiben kétségkívül Beyoncé vitte a legtöbbre.

Szilvia

2007. 03. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 03. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Destiny's Child együtt forgatott cikk képei
Destiny's Child - A Destiny's Child együtt forgatottDestiny's Child - A Destiny's Child együtt forgatott