Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dráma: J.Lo férje heroinfüggő pedofil

Marc Anthony - Dráma: J.Lo férje heroinfüggő pedofil

Megdöbbentő hírek láttak napvilágot a múlt héten Marc Anthony-ról. Egy amerikai lap megszellőztette, hogy J.Lo férje haldoklik, mivel brutálisan lefogyott. Azóta fény derült heroinfüggőségére, sőt, másra is...

A New York-i rendőrség nyomozást indított Marc Anthony ellen. A hercehurca egy fényképpel kezdődött: egy szemfüles újságíró ugyanis lekapta Anthonyt, miközben jó pénzért drogot vesz egy Michael Star nevű fotóstól.

A nyomozás eddigi adatai alapján biztosra vehető, hogy a díler Kolumbiába menekült, de azóta is rendszeres kapcsolatban állnak J.Lo férjével. Ahogy a rendőrság mélyebbre ásott, egyre több kétségbeejtő dolog látott napvilágot. Kiderült például, hogy Marc Anthony a drogkereskedelmen kívül gyerekpornóban is utazik.

Marc Anthony - Dráma: J.Lo férje heroinfüggő pedofil

A gyanú szerint ugyanis Michael Starnak rendszeresen közvetített amerikai kislányokról készült erotikus felvétetleket. Amennyiben a vádak bebizonyosodnak, Marc Anthony akár súlyos börtönbüntetésre is számíthat. Hogy mit szól az ügyhöz felesége, Jennifer Lopez - aki egyébként egyre kétségbeesetten próbálkozik, hogy teherbe essen urától... -, egyelőre nincs információ.

Juhász Gergely

2007. 03. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dráma: J.Lo férje heroinfüggő pedofil cikk képei
Marc Anthony - Dráma: J.Lo férje heroinfüggő pedofilMarc Anthony - Dráma: J.Lo férje heroinfüggő pedofilMarc Anthony - Dráma: J.Lo férje heroinfüggő pedofil