Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney tovább borzolja a kedélyeket

Britney Spears - Britney tovább borzolja a kedélyeket

Britney Spears ismerősei szerint az énekesnő állapota továbbra sem javul, és a pletykák szerint a rehabilitációs intézetben rendezett kisebb ámokfutása után öngyilkosságot is megkísérelt. Szerencséjére sértetlenül megúszta a műbalhét.

A popcsillag egy közeli ismerőse a legnagyobb brit bulvárhetilapnak adott nyilatkozatot, melyből kiderült, hogy az énekesnőt a rehabilitációs központban sem tudják megfékezni. A napokban a gonosz számjegyeként is értelmezett 666-os számot firkálta a kopasz fejére, majd üvöltözve rohangálni kezdett: „Én vagyok az Antikrisztus!”

Az állítólagos barát azt is hozzátette, hogy még aznap éjjel Britney öngyilkosságot akart elkövetni, lepedőt kötött egy lámpára, majd a másik végét a nyaka köré hurkolta. Szerencsére sértetlenül megúszta a dolgot. A többi ismerős szerint Britney látszólagos öngyilkossági kísérlete csak egy segélykiáltás volt, inkább segítséget szeretne kapni, minthogy véget vessen az életének.

Az újságnak adott nyilatkozatból az is kiderült, hogy az énekesnő naponta több órát beszél válófélben lévő férjével, Kevin Federline-nal. „Minden nap felhívja Kevint a rehabilitációs intézetből és elmondja neki, hogy mennyire szereti. Vissza akarja kapni a férjét és úgy gondolja, hogy egy újabb baba megerősítené a kapcsolatukat.”
Szegény Britney, úgy tűnik tényleg az agyára ment valami…

Szilvia

2007. 03. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 03. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney tovább borzolja a kedélyeket cikk képei
Britney Spears - Britney tovább borzolja a kedélyeket