Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bebe mint béka

Back 2 Black - Bebe mint béka

A Back II Black frontembere, Bebe ismét egy rajzfilm betétdalát énekelte fel. A húsvétkor mozikba kerülő A Robinson család titka című egész estés Walt Disney animációs filmben egy békának kölcsönzött magyar hangot.

Bebe már korábban is dolgozott együtt a Walt Disney produkcióval, 2005-ben a CsodaCsibe egyik főcímzenéje fűződik a nevéhez, 2002-ben pedig A kincses bolygó című animációs filmben hallhattuk hangját. A mostani Disney-filmben Frankie, az éneklő béka karaoke előadását erősíti Bebe, amiről hamarosan a mozinéző fiatalok személyesen is meggyőződhetnek. Addig is, Bebe szenzációs előadása már hallható egy különleges kis klipben, amely a moziban illendő viselkedésre hívja fel a figyelmet – természetesen énekelve.

Back 2 Black - Bebe mint béka

Bebén kívül a BonBonos Szolnoki Péter, valamint Bereczki Zoltán is hallható egy-egy betétdal erejéig. A magyar hangok között találhatjuk majd Gesztesi Károlyt, Náray Erikát vagy Kálloy Molnár Pétert.

A Robinson család titka című animációs film történetének középpontjában Lewis áll, aki egy igazi csodagyerek, aki tizenkét éves korában máris számos saját találmánnyal büszkélkedhet. Legutóbbi - és ez idáig legambiciózusabb - terve az Emlékszkenner, egy olyan masina, amelynek segítségével tervezi megtalálni vér szerinti édesanyját - akit nem ismer – hogy újra egy család lehessenek. De mielőtt Lewis megvalósíthatná tervét, a szerkezetet ellopja tőle a velejéig romlott Kalapos Férfi nem kevésbé gonosz társa, Doris. Lewis azonban nem adja fel, amikor egyszer csak egy Wilbur Robinson nevű fiú bukkan fel nála, s időgépével elviszi a jövőbe, ahol eltöltenek együtt egy napot Wilbur kissé furcsa családjával. Az eljövendő világban, amely nyüzsög a repülő autóktól és ahol a városok a vízen úsznak, a két fiúnak fel kell vennie a harcot Kalapossal, hiszen ezen a harcon múlik, hogy egyáltalán elérkezik-e az a bizonyos jövő.

A William Joyce „A Day With Wilbur Robinson” című könyve alapján készült animációs film Stephen J. Andersonnak az első mozifilmje, aki korábban olyan Disney-filmek látványáért felelt, mint a Mackó testvér és a Tarzan.

Eredeti címe: MEET THE ROBINSONS
Rendezte: STEPHEN J. ANDERSON
Magyar hangok: PENKE BENCE, BERKES BENCE, GESZTESI KÁROLY, NÁRAY ERIKA, SZOKOL PÉTER, KEREKES JÓZSEF, KÁLLOY MOLNÁR PÉTER
Magyar dalok: BEBE, SZOLNOKI PÉTER, BERECZKY ZOLTÁN
Eredeti hangok: ANGELA BASSETT, TOM SELLECK, ADAM WEST, LAURIE METCALF
Írta: WILLIAM JOYCE könyve nyomán MICHELLE BOCHNER
Zene: DANNY ELFMAN
Dalok: DANNY ELFMAN és RUFUS WAINWRIGHT
Látvány: ROBH RUPPEL
Vizuális effektusok: MICHAEL KASCHALK
Producerek: DOROTHY McKIM, CLARK SPENCER

A WALT DISNEY PICTURES produkciója / 2006.
Forgalmazó: Fórum Hungary
Bemutató: április 5.

fkriszta

2007. 03. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 14. 21:19
hali! nincs meg valakinek a kis csodák szám szolnoki pétertől? ha megvan valakinek légyszi küldje el a: noszki02@freemail.hu-ra

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bebe mint béka cikk képei
Back 2 Black - Bebe mint békaBack 2 Black - Bebe mint béka