Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

P!nk: újabb koncert-DVD!

P!nk - P!nk: újabb koncert-DVD!

Alecia Moore combos színpadi slágerparádéjáról ugyan készült már DVD, ám az az I’m Not Dead című nagylemez megszületése előtt készült. Az idén tavaszra várható show viszont a hat kislemez-sikerrel büszkélkedő legutóbbi album turnéjának londoni állomásán került rögzítésre!

A kétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnő tavaly az ingyenesen látogatható Kapcsolat koncerten élőben énekelt, ám ott a dalokon volt a fő hangsúly, míg a nagyszabású turnén a látványnak is fontos szerep jutott. A dallista nem sokban különbözött a Felvonulási téri programtól: a kulcsnóták maradtak (Trouble, Just Like A Pill, Stupid Girls, Who Knew, Family Portrait), az Amerikai Egyesült Államokban és nálunk elénekelt 4 Non Blondes-siker, a What’s Up a Wembley-ben is felcsendült (ahol októberben és decemberben egyaránt fellépett!), nem úgy a Janis Joplin-egyveleget – helyette a Moulin Rouge! című filmből is ismerős Lady Marmelade-dal vigasztalódhatott a londoni nagyérdemű, amire viszont hiába vártak a rajongók a múlt évben Budapesten.
Ami a show-t illeti, őrületes szerkók, nagymotor és a kínai cirkuszt idéző fátylas akrobatika egyaránt szerepel a Get The Party Started és a Eurythmics-féle Sweet Dreams keverékével záró műsorban, melyhez extrák is járnak – többek közt egy dokumentumfilm, és a U+UR Hand remixe!
További hír, hogy bár a Pink: Live From Wembley Arena feliratú DVD április közepére várható, a tavaly nyáron Amerikából indult, majd Európában szintén sikert sikerre halmozó világjárás idén tavasszal Ausztrálián is végigsöpör majd!

Balajti Péter

2007. 03. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2007. 03. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
nuni 2007. 03. 15. 19:31
szerintem jó
Vendég 2008. 08. 17. 14:33
Naon jo enekesno es naon jo hangja van cuper naON !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

P!nk: újabb koncert-DVD! cikk képei
P!nk - P!nk: újabb koncert-DVD!