Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Diddyt testi sértéssel vádolják

Puff Daddy - Diddyt testi sértéssel vádolják

Beperelte egy férfi Diddyt, mert az énekes a múlt héten ököllel rendezett le egy Hollywood-i klub előtt támadt nézeteltérést. A bántalmazott férfi azt állítja, hogy az énekes megfenyegette, majd állon ütötte. Diddy ügyvéde szerint a felperes csak a rapper hírnevét igyekszik kihasználni.

Diddy – eredeti nevén Sean Combs – pénteken (márc. 2.) vett részt egy Oscar afterpartin, Hollywoodban. A buli közben nézeteltérés támadt közte és Gerard Rechnitzer között, akit megfenyegetett és megütött. A hírek szerint a botrány azért tört ki, mert a 27 éves Rechnitzer meglátta amint Combs épp a barátnőjével flörtölt, ezért megkérte a lányt, hogy induljanak. Rechnitzer azt állítja, hogy nem provokálta Diddyt, ennek ellenére a rapper üvöltözni kezdett, majd nekiesett, és úgy állon vágta, hogy ő ráesett a háta mögött parkoló járműre.

Combs ügyvéde szerint Rechnitzer csak Diddy hírnevét akarja kihasználni, hiszen nincsenek konkrét bizonyítékai a vád alátámasztására. „Ez csak egy újabb kitalált történet. Sean Combs nem ütött meg senkit. Gerard Rechnitzer nem szenvedett semmiféle sérülést. Ezért nincs semmilyen ügy. Ez ilyen egyszerű.”

Diddynek egy Los Angeles-i bíróságon kell majd felelnie tettéért, ha valóban bántalmazta a perelő Rechnitzert. Ha nem igaz a vád, akkor Rechnitzer részéről nem volt jó ötlet ujjat húzni egy milliomos médiamogullal…

Szilvia

2007. 03. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 03. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Diddyt testi sértéssel vádolják cikk képei
Puff Daddy - Diddyt testi sértéssel vádolják