Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér a Maximo Park

Maximo Park - Visszatér a Maximo Park

A 2005-ös év egyik legerősebb bemutatkozó anyagát produkáló Maxïmo Park rövidesen új nagylemezzel jelentkezik. A newcastle-i ötösfogat sokak által várt második albuma Our Earthly Pleasures címmel lesz kapható április legelején, ezt megelőzi ízelítőként az első kislemez, az Our Velocity, mely március 19-én érkezik.

A lemez producere Gil Norton, aki többek között a Pixies és a Foo Fighters albumain is dolgozott. „A két éven át tartó földkörüli turnézásnak és Gil Nortonnak köszönhetően az Our Earthly Pleasures egy súlyos lemez lett, ami felnyitja az emberek szemét. Ez klisék nélküli rockzene, mely érzelmi szinten foglalkozik a világgal. Annyi embert szeretnénk elérni vele, amennyit csak lehet, ugyanis azt érezzük, hogy ebben a lemezben megvan az képesség, hogy inspiráljon és hatást gyakoroljon az emberekre” – nyilatkozta az együttes énekese, Paul Smith.

Maximo Park - Visszatér a Maximo Park

Nagyok az elvárások a zenekarral szemben, az előző, A Certain Trigger nagylemezt 2005-ben jelölték a brit Mercury Prize díjra, a róla kimásolt kislemezek pedig rendre a Top 20-ban végeztek. Az együttes 2006-ban sem tétlenkedett, az NME Awards turné főzenekara voltak, felléptek több neves fesztiválon, a Rolling Stones előzenekarakánt játszottak Európában, decemberben pedig még Kínába is eljutottak.

2007. 03. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatér a Maximo Park cikk képei
Maximo Park - Visszatér a Maximo ParkMaximo Park - Visszatér a Maximo Park