Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Találka Jackoval 700 ezerért

Michael Jackson - Találka Jackoval 700 ezerért

Michael Jackson tegnap (márc.8.) Japánban egy rövid találkozó keretében fogadta azon rajongóit, akik kifizették a 3500 dolláros, azaz közel 700 ezer forintos belépő árát. Az előadó csupán néhány sort énekelt a közönségnek, de a jegy áráért cserébe a rajongók közös fényképet készíthettek Jackoval.

Michael Jackson Tokyoba látogatott, hogy találkozzon a rajongóival, azonban a csütörtökön megrendezett VIP parti belépőjéért mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk a leendő vendégeknek. Közel 700 ezer forintért szórakozhattak a rendezvényre látogatók, de ezért az összegért Jacko csupán néhány sort énekelt a We Are The World című számából. Ugyanakkor hosszasan pózolt a fényképezőgépek és kamerák kereszttüzében, majd így jellemezte az országot: „az egyik kedvenc helyem az egész világon”.

„Mindenkit megölelt, mindenkivel kezet fogott és nagyon kedves volt. Az egész nagyon jó volt.” – nyilatkozta a bulin résztvevő Sumi Yoshimi. „Nagyon jól nézett ki, megérte kifizetni a jegy árát.” – fűzte hozzá a lány. Voltak azonban olyanok is, akik nem tudták kifizetni a borsos árat a belépőért, ők az épület előtt várakoztak, hogy néhány pillanatig láthassák bálványukat. „Nem tudtam megvenni a jegyet, az ára miatt. Úgy gondolom, hogy nem volt drága, én csupán azért nem engedhettem meg magamnak, mert diák vagyok.” – mondta egy japán rajongó a francia hírügynökségnek.

Jackson zűrös magánélete rendeződni látszik az utóbbi időben, a 2005-ben nagy port kavart gyermekmolesztálási perében felmentették. Az énekes a botrányok ellenére is nagy népszerűségnek örvend Japánban. A hírek szerint ma rendezik meg először a „Michael Jackson Rajongói Művészeti Versenyt”, ahol a rajongók által készített alkotások közül maga Jackson választja ki a legjobbakat, és jutalomként a győztesek személyesen is találkozhatnak vele.

Szilvia

2007. 03. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Találka Jackoval 700 ezerért cikk képei
Michael Jackson - Találka Jackoval 700 ezerért