Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kés/Alá fekszik Madonna

Madonna - Kés/Alá fekszik Madonna

Nálunk a negyedik évadot kezdte a Viasat, Amerikában már az ötödik szériánál tart a Kés/Alatt (Nip/Tuck). A két nagymenő plasztikai sebészről szóló sorozat újabb nagyágyút igazolt: hamarosan Madonna is feltűnik a páciensek között.

Ma már egyáltalán nem ritkaság, hogy a legnagyobb költségvetésű ún. "high-concept" sorozatok igazi világsztárokat igazolnak a megfelelő nézettség elérése érdekében. A CSI-sorozatokban feltűnt már Christina Aguilera, Nelly Furtado és Akon, A Szökésben epizódszerepet kapott Holly valance, de a Kés/Alatt producerei is igyekeznek bepakolni minden szériába egy-egy hírességet.

Madonna - Kés/Alá fekszik Madonna

A sor Alec Baldwin-nal kezdődött, de megfordult már a plasztikai sebészek kése alatt Larry Hagman is. A legújabb, szám szerint ötödik évadban Madonna lesz a nézettségnövelő csodaszer, de előrehaladott tárgyalások folynak Nicole Kidman-nal is.

Madonnát egyébként éppen a legjobbkor érte a felkérés, hiszen mostanában csak negatív híreket lehet hallani vele kapcsolatban. Már a gyermekvédő szervezeteknek is feltűnt, hogy mennyire furcsa nevelési elveket vall, ráadásul újra romokban hever a házassága férjével Guy Ritchie-vel.

Juhász Gergely

2007. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
nuni 2007. 03. 19. 15:39
JÓ TESZI

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kés/Alá fekszik Madonna cikk képei
Madonna - Kés/Alá fekszik MadonnaMadonna - Kés/Alá fekszik MadonnaMadonna - Kés/Alá fekszik Madonna