Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Életrajzi könyvet ír az 'N Sync homoszexuális tagja

NSync - Életrajzi könyvet ír az 'N Sync homoszexuális tagja

Nem akar botrányt és sárdobálást Lance Bass, de állítása szerint lesz néhány szaftos sztori gőzerővel készülő önéletrajzi könyvében. Lance sokáig titkolta másságát, ám barátai unszolására tavaly bejelentette, hogy homoszexuális.

Miután Justin Timberlake szólóban mindent elért, amit lehetett, az 'N Sync tagjai rádöbbentek, hogy egyedül esélyük sincs a folytatásra. Timberlake egykori társai ma már hétköznapi polgárként élik életüket és zömmel az üzleti életben dolgoznak, egyedül Chase kacérkodik az önálló popkarrierrel.

Zajlik viszont az élet Lance Bass körül, aki nem véletlenül volt az 'N Sync legvisszahúzódóbb tagja. A 27 éves fiatalembert gyakorlatilag alig lehetett látni az együttes klipjeiben, mindig kerülte az interjúkat és a közszereplést. Gondosan ügyelt arra, hogy soha semmilyen infó ne szivárogjon ki a magánéletéről, és nem véletlenül volt ilyen óvatos.

NSync - Életrajzi könyvet ír az 'N Sync homoszexuális tagja

Már az 'N Sync megalakulásakor bevallotta a többieknek, hogy az erősebb nem képviselőit kedveli, ők pedig - becsületükre legyen mondva - megőrizték a titkot. Végül mégis ők vették rá Lance-t, hogy álljon a nyilvánosság elé és vállalja másságát. Erre a bejelentésre pedig majdnem tíz évet kellett várni: Bass tavaly nyáron vallotta be egy amerikai show-műsorban, hogy homoszexuális.

Az egykori 'N Sync tagja régóta dolgozik önéletrajzi kötetén, ami Out Of Sync címmel kerül a boltokba valószínűleg még ebben az évben.

Juhász Gergely

2007. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
lolo 2007. 03. 13. 5:58
BUZE......RÖVIDEN

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Életrajzi könyvet ír az 'N Sync homoszexuális tagja cikk képei
NSync - Életrajzi könyvet ír az 'N Sync homoszexuális tagjaNSync - Életrajzi könyvet ír az 'N Sync homoszexuális tagja