Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rúzsa Magdi: Eurovíziós dalkavarás

Rúzsa Magdolna - Rúzsa Magdi: Eurovíziós dalkavarás

Portálunk értesülése szerint Rúzsa Magdi talált egy számára zeneileg és szövegileg is tetsző dalt, melyet az Eurovíziós Dalfesztiválon adott volna elő. A szerzeményben ráismert saját maga és hazája sorsára is, azonban mégsem dönthetett szíve szerint.

Egyéb hírforrásokban azt lehetett olvasni, hogy nincs egy olyan meghatározó dal sem, mely méltóan képviselhetné a magyarságot ezen nemzetközi dalversenyen, és amely Magdinak is tetszene. Nos, az igazság mást mutat...

Értesülésünk szerint Rúzsa Magdi talált egy dalt, méghozzá a most debütáló rock-metál csapat, a Hungarica egyik szerzeményét, az "Ide születtem" címűt. A szerzemény magyar népzenei alapokon nyugszik, szövegében hazánk ősi gondolatvilágát közvetíti, a szülőföld szeretetének, tiszteletének és megtartásának fontosságával, hitet és a reményt közvetítve ezzel.

Magdi kétség kívül beleszeretett a dalba, sajnálatos módon azonban mégsem az "Ide születtem" című szerzemény hangzik majd el az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezzel a lányt "terelgető" és karrierjét befolyásoló emberek akarata érvényesült - szándékosan nem nevesítünk senkit - mindenféle merészséget nélkülöző, papírforma szerinti döntéssel, mely Magdi klipes dalának, az "Aprócska Blues"-nak angol nyelvű változata lesz.

A hivatalos sajtóanyag természetesen gyökeresen másról szól, a történet tehát több mint érdekes, de korántsem meglepő! A fent említett dalba (Ide születtem), a HUNGARICA weblapján hallgathatsz bele, az alábbi linkre kattintva.

Gab

2007. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rúzsa Magdi: Eurovíziós dalkavarás cikk képei
Rúzsa Magdolna - Rúzsa Magdi: Eurovíziós dalkavarás