Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elvonón Eddie Van Halen

Van Halen - Elvonón Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a napokban ismét elvonókúrára volt kénytelen vonulni. Állapota tükrében egyre inkább megkérdőjelezhető, hogy az idén nyárra David Lee Roth-tal tervezett Van Halen turnéból egyáltalán lesz-e valami.

A Van Halen gitárosa a zenekar weboldalán keresztül tudatta rajongóival, hogy ismét elvonókúrára megy. Az okokról természetesen szó sem esett, de az már biztos, hogy a mai nap során már nem tud ott lenni a Van Halen hivatalos beiktatásán a New York-i Rock And Roll Hírességek Csarnokába, ahol a tervek szerint színpadra is léptek volna. A beiktatási ceremóniáról régi-új énekesük, David Lee Roth is távol marad, így ha minden igaz pont két olyan ex-zenekari tag képviseli a bandát, aki már egy ideje nincs a Van Halen kötelékében: Sammy Hagar énekes , valamint a nemrég kivált Michael Anthony basszusgitáros.

Van Halen - Elvonón Eddie Van Halen

Eddie elvonóra való vonulása viszont egy újabb kérdőjelet tesz a már beharangozott nyári nagy reunion turnéra, ahol is David Lee Roth-tal állnának színpadra. Az összeállásukat egyébként meghatározatlan időre így is elhalasztották alig pár napja, de még véglegesen nem fújták le a nyári turné terveit. A kérdés, hogy Eddie addig képes lesz-e összeszednie magát és sikerül-e a banda talán legproblémásabb figurájával, David Lee Roth-tal kellőképpen kibékülniük, hogy egy teljes turnét végig is tudjanak csinálni.

fkriszta

2007. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elvonón Eddie Van Halen cikk képei
Van Halen - Elvonón Eddie Van HalenVan Halen - Elvonón Eddie Van Halen