Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhunyt a Boston énekese

Boston - Elhunyt a Boston énekese

A legendás Boston zenekar énekesét, Brad Delpet pénteken holtan találták meg New Hampshire-i otthonában. Az énekes halálhírét megdöbbenéssel fogadta zenekara, Brad 55 évet élt.

Amerikai idő szerint péntek kora délután New Hampshire-i házában holtan találták a Boston együttes frontemberét, Brad Delpet. Az 55 éves énekes egyedül tartózkodott otthonában, a halál okait még vizsgálják, de már most biztos, hogy természetes úton ment el Delp. A hirtelen halálesemény híre zenekarát is megrázta, a Boston hivatalos honlapját egy időre leállították, csak egy rövid üzenet olvasható rajta: „A rock and roll egyik legkedvesebb alakját veszítettük el.”

Boston - Elhunyt a Boston énekese

Brad Delp az 1970-es évek elején csatlakozott a Boston csapatához, az egykori műszaki egyetemista Tom Scholz – aki akkoriban a Massachusetts-i Institute of Technology intézmény padjait koptatta – invitálta zenekarába. A banda sikereinek javarészét főleg a 70-es évek, 80-as évek során érte el, Delp olyan ismert slágereket énekelt fel mint a ’More Than a Feeling vagy a ’Long Time’. Utoljára 2002-ben jelentettek meg lemezt, ’Corporate America’ címmel, színpadon pedig 2006. novemberében léptek fel együtt a Boston-i Symphony Hall-ban.

2007. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elhunyt a Boston énekese cikk képei
Boston - Elhunyt a Boston énekeseBoston - Elhunyt a Boston énekese